Gość: rose IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 11:53 czy jest ok, czy mają opóźnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voyager747 Re: Leciał ktoś z Prima Charter? 09.07.07, 15:54 Niestety mają, ja z nimi latałem 2 razy, pierwszy raz ok, zgodnie z rozkładem, drugi raz powrót z Malagi przesunięty o 8 godzin i z 2 spóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:20 tydzień temu wracałam z nimi z Sharm- punktualnie. Wylot do Egiptu też bez opóźnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:26 Agadir-Warszawa spóźnienie 26 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.07.07, 23:50 Zakynthos. Wylot miał być wczoraj o 17:25, ale z powodu awarii był dopiero dzisiaj o 14:25. Sam lot Ok, ale to opóźnienie i brak konkretnych informacji co do godziny odlotu.... brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rose do Ani IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.07, 08:55 Aniu to znaczy ze wylecieliście z Zakynthos dzień póżnieJ???? co przez ten czas z Wami zrobili???????? siedzieliście na lotnisku???????? no to mnie przestraszyłaś też wybieram się na Zante....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.07, 10:34 Jeszcze raz odpisuje, bo wczesniej napisałam pod innym nickiem 2 tygodnie temu, z Warszawy było 2 godzinne opóżnienie. Z powrotem, tak jak napisałam, było znacznie gorzej. Zawieźli nas na lotnisko, tam po jakimś czasie dowiedzielismy sie, że lot opóźniony, później, że samolot jednak dzisiaj po nas nie przleci. Rezydenci załatwiali dla 220 osób autokary i hotele. Mówili, że to kwestia minut, ale potrwało ok 4 godzin. Lotnisko jest małe i nieprzystosowane do "przechowywania" dużej ilosci osób, wiec waruki nie były najlepsze. Ciągle też zmieniała sie informacja co do prawdopodobnego wylotu w dniu następnym. Zawieźli nas do chyba 3 różnych hoteli w miejscowosci oddalonej od lotniska ok. 6 km. Zapewnili kolację z napojami i śniadania. nastepnego dnia zbiórka miała być o 9, lot o 11:30. O 9 powiedziano nam, że zabiorą nas na lotnisko o 10, a lot o 13:00. Na lotnisku dostalismy jeszcze kanapki i napoje, ale zbliżała się 13 i ani samolotu, ani informacji o ewentualnym opóźnieniu nie było. W końcu samolot był po 14. Ogólnie rezydenci się starali coś z nami zrobić. Ale te 2 dni "na walizkach" i oczekiwaniu na informacje były bardzo męczące.najgorzej miały rodziny z małymi dziećmi. Nie martw się na zapas. Przed tygodniem podobno wszystko było OK. Ta Prima ma mało samolotów i jak się jakiś zepsuje, to sypie im się rozkład lotów. Ten nasz we wtorek przywiózł punktualnie ludzi z Warszawy. Zabrał tych z Katowic i podobno nie doleciał do Katowic z powodu awarii. Po nas wrócił dopiero następnyego dnia. Chyba długo zapamietam te wczasy... Ale sama wyspa bardzo ładna i pobyt udany. Szkoda tylko, że ta końcówka taka nędzna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia1975 Re: Leciał ktoś z Prima Charter? 12.07.07, 10:22 2 tygodnie temu, z Warszawy było 2 godzinne opóżnienie. Z powrotem, tak jak napisałam, było znacznie gorzej. Zawieźli nas na lotnisko, tam po jakimś czasie dowiedzielismy sie, że lot opóźniony, później, że samolot jednak dzisiaj po nas nie przleci. Rezydenci załatwiali dla 220 osób autokary i hotele. Mówili, że to kwestia minut, ale potrwało ok 4 godzin. Lotnisko jest małe i nieprzystosowane do "przechowywania" dużej ilosci osób, wiec waruki nie były najlepsze. Ciągle też zmieniała sie informacja co do prawdopodobnego wylotu w dniu następnym. Zawieźli nas do chyba 3 różnych hoteli w miejscowosci oddalonej od lotniska ok. 6 km. Zapewnili kolację z napojami i śniadania. nastepnego dnia zbiórka miała być o 9, lot o 11:30. O 9 powiedziano nam, że zabiorą nas na lotnisko o 10, a lot o 13:00. Na lotnisku dostalismy jeszcze kanapki i napoje, ale zbliżała się 13 i ani samolotu, ani informacji o ewentualnym opóźnieniu nie było. W końcu samolot był po 14. Ogólnie rezydenci się starali coś z nami zrobić. Ale te 2 dni "na walizkach" i oczekiwaniu na informacje były bardzo męczące.najgorzej miały rodziny z małymi dziećmi. Nie martw się na zapas. Przed tygodniem podobno wszystko było OK. Ta Prima ma mało samolotów i jak się jakiś zepsuje, to sypie im się rozkład lotów. Ten nasz we wtorek przywiózł punktualnie ludzi z Warszawy. Zabrał tych z Katowic i podobno nie doleciał do Katowic z powodu awarii. Po nas wrócił dopiero następnyego dnia. Chyba długo zapamietam te wczasy... Ale sama wyspa bardzo ładna i pobyt udany. Szkoda tylko, że ta końcówka taka nędzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rose Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.07, 13:27 no to nieźle!!!!! Mam nadzieję że będziemy mieli więcej szczęścia, tym bardziej że my lecimy z dziećmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś