Dodaj do ulubionych

Leciał ktoś z Prima Charter?

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 11:53
czy jest ok,
czy mają opóźnienia?

Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Leciał ktoś z Prima Charter? 09.07.07, 15:54
      Niestety mają, ja z nimi latałem 2 razy, pierwszy raz ok, zgodnie z rozkładem,
      drugi raz powrót z Malagi przesunięty o 8 godzin i z 2 spóźnienia.
      • Gość: emka Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:20
        tydzień temu wracałam z nimi z Sharm- punktualnie. Wylot do Egiptu też bez
        opóźnień
        • Gość: ania Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:26
          Agadir-Warszawa spóźnienie 26 godzin
    • Gość: ania Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.07.07, 23:50
      Zakynthos. Wylot miał być wczoraj o 17:25, ale z powodu awarii był dopiero
      dzisiaj o 14:25. Sam lot Ok, ale to opóźnienie i brak konkretnych informacji co
      do godziny odlotu.... brak słów
      • Gość: rose do Ani IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.07, 08:55
        Aniu to znaczy ze wylecieliście z Zakynthos dzień póżnieJ????
        co przez ten czas z Wami zrobili????????
        siedzieliście na lotnisku????????
        no to mnie przestraszyłaś też wybieram się na Zante.......
        • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.07, 10:34
          Jeszcze raz odpisuje, bo wczesniej napisałam pod innym nickiem

2 tygodnie temu, z Warszawy było 2 godzinne opóżnienie. Z powrotem, tak jak
          napisałam, było znacznie gorzej. Zawieźli nas na lotnisko, tam po jakimś czasie
          dowiedzielismy sie, że lot opóźniony, później, że samolot jednak dzisiaj po nas
          nie przleci. Rezydenci załatwiali dla 220 osób autokary i hotele. Mówili, że to
          kwestia minut, ale potrwało ok 4 godzin. Lotnisko jest małe i nieprzystosowane
          do "przechowywania" dużej ilosci osób, wiec waruki nie były najlepsze. Ciągle
          też zmieniała sie informacja co do prawdopodobnego wylotu w dniu następnym.
          Zawieźli nas do chyba 3 różnych hoteli w miejscowosci oddalonej od lotniska ok.
          6 km. Zapewnili kolację z napojami i śniadania. nastepnego dnia zbiórka miała
          być o 9, lot o 11:30. O 9 powiedziano nam, że zabiorą nas na lotnisko o 10, a
          lot o 13:00. Na lotnisku dostalismy jeszcze kanapki i napoje, ale zbliżała się
          13 i ani samolotu, ani informacji o ewentualnym opóźnieniu nie było. W końcu
          samolot był po 14. Ogólnie rezydenci się starali coś z nami zrobić. Ale te 2
          dni "na walizkach" i oczekiwaniu na informacje były bardzo męczące.najgorzej
          miały rodziny z małymi dziećmi. Nie martw się na zapas. Przed tygodniem podobno
          wszystko było OK. Ta Prima ma mało samolotów i jak się jakiś zepsuje, to sypie
          im się rozkład lotów. Ten nasz we wtorek przywiózł punktualnie ludzi z
          Warszawy. Zabrał tych z Katowic i podobno nie doleciał do Katowic z powodu
          awarii. Po nas wrócił dopiero następnyego dnia. Chyba długo zapamietam te
          wczasy... Ale sama wyspa bardzo ładna i pobyt udany. Szkoda tylko, że ta
          końcówka taka nędzna.
    • kasiunia1975 Re: Leciał ktoś z Prima Charter? 12.07.07, 10:22
      2 tygodnie temu, z Warszawy było 2 godzinne opóżnienie. Z powrotem, tak jak
      napisałam, było znacznie gorzej. Zawieźli nas na lotnisko, tam po jakimś czasie
      dowiedzielismy sie, że lot opóźniony, później, że samolot jednak dzisiaj po nas
      nie przleci. Rezydenci załatwiali dla 220 osób autokary i hotele. Mówili, że to
      kwestia minut, ale potrwało ok 4 godzin. Lotnisko jest małe i nieprzystosowane
      do "przechowywania" dużej ilosci osób, wiec waruki nie były najlepsze. Ciągle
      też zmieniała sie informacja co do prawdopodobnego wylotu w dniu następnym.
      Zawieźli nas do chyba 3 różnych hoteli w miejscowosci oddalonej od lotniska ok.
      6 km. Zapewnili kolację z napojami i śniadania. nastepnego dnia zbiórka miała
      być o 9, lot o 11:30. O 9 powiedziano nam, że zabiorą nas na lotnisko o 10, a
      lot o 13:00. Na lotnisku dostalismy jeszcze kanapki i napoje, ale zbliżała się
      13 i ani samolotu, ani informacji o ewentualnym opóźnieniu nie było. W końcu
      samolot był po 14. Ogólnie rezydenci się starali coś z nami zrobić. Ale te 2
      dni "na walizkach" i oczekiwaniu na informacje były bardzo męczące.najgorzej
      miały rodziny z małymi dziećmi. Nie martw się na zapas. Przed tygodniem podobno
      wszystko było OK. Ta Prima ma mało samolotów i jak się jakiś zepsuje, to sypie
      im się rozkład lotów. Ten nasz we wtorek przywiózł punktualnie ludzi z
      Warszawy. Zabrał tych z Katowic i podobno nie doleciał do Katowic z powodu
      awarii. Po nas wrócił dopiero następnyego dnia. Chyba długo zapamietam te
      wczasy... Ale sama wyspa bardzo ładna i pobyt udany. Szkoda tylko, że ta
      końcówka taka nędzna.
    • Gość: rose Re: Leciał ktoś z Prima Charter? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.07.07, 13:27
      no to nieźle!!!!!

Mam nadzieję że będziemy mieli więcej szczęścia,
      tym bardziej że my lecimy z dziećmi!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka