Gość: pppp IP: 83.17.209.* 16.07.07, 09:16 Prosze o opinie na temat tego biura, z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cpyk Re: Wygoda Travel IP: *.aster.pl 16.07.07, 10:40 napisz po prostu za ile chcesz kupic wycieczke a nie z jakiego biura , jesli chcesz zaplacic 900 zl za tydzien to wszedzie bedzie skromnie a jak wydasz 2000 to bedziesz zadowolony. Wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa3 Re: Wygoda Travel IP: *.ghnet.pl 20.07.07, 15:29 ja byłam z nimi i nie ma co narzekać, rezydentka w porządku, na miejscu się Tobą odpowiednio zajmują, sa do Twojej dyspozycji, wszystko dobrze zorganizowane, opieka medyczna faktycznie jest, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL Re: Wygoda Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:08 Ja niestety mam inne zdanie na temat tego biura. Trzy osoby dorosłe zakwaterowali do pokoju dwuosobowego z dwoma pojedyńczymi łóżkami !!!!! Na interwncje czekaliśmy do końca turnusu i nic. Gdyby nie gościnność właścicielki apartamentu która dostawiła jakąś starą pryczę ściągniętą ze strychu to tak pewnie byśmy "wypoczywali" całe 10 dni. Rezydentki beznadziejne ( może już je wyrzucili)nie potrafiły nic załatwić na miejscu, nie znały języka i nie mogły sie dogadać z gospodynią apartamentu. Po powrocie na naszą skrgę odpowiedziano że nie wyraziliśmy zgodny na zmianę apartamentu co jest kompletna bzdurą. Ot i tyle przestałam korzystać z usług tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś