Gość: aga IP: *.hipernet.ras.pl 21.06.03, 17:00 Czy był ktoś w miejscowości Kalamaki k.Chanii w hotelu Electra?? Jesli tak to proszę info na temat jotelu i miejscowości. Z góry dziękuje. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 21.06.03, 22:16 hotel wyglada bardzo ladnie... jest polozony przy glownej ulicy! wydaje mi sie ze dobry wybor co dio miejscowosci to jest blisko chanii !!! chetnie sama bym tam pojechala!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 22.06.03, 19:36 Tzn że nie byłaś?? Mi też wydaje się że jest ok. Zalęzy mi na tym by bło blisko do plaży i w miarę blisko do centrum... Chciałabym jednak by ktoś powiedział jak tam jest z własnego doświadczenia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 23.06.03, 13:38 nie mieszkalam w hotelu ale czesto obok niego przechodzilam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 14:26 Rozumiem...:) Mam nadzieję że będzie fajnie:) Dzięki za info. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 17:51 Mam jedno pytanko co do Kalamaki? To taka miejscowość turystyczna, jest dużo sklepo itp?? Czy raczej jest to małe miasteczko, w którym nic nie ma..? Proszę o info na temat Kalamaki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 23.06.03, 20:38 mmmmmmmmmm raczej miejscowosc gdzie znajdziesz kilka sklepikow.. wogole kalamaki jest polozona blisko wielkiej < 60 000 mieszkancow>chanii. i jeszcze jedno: od chanii jest ciag malutkich wiosek turystycznych!! tam jest m.in kalamaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eba Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: 80.48.253.* 24.06.03, 08:37 jak czytam to wszyscy z was zachecaja do ulokowania sie w okolicach Chanii mam pytanie czy w samej Chanii w II polowie wrzesnia toczy sie jakies zycie rozrywkowe dyskoteki puby kafejki? chodzi o to zeby wieczorami mozna bylo troche sie zabawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.03, 12:44 Czyli ogólnie polecasz?? Zalezy m na tym by mozna zrobić jakieś małe zakupy, może pamiątki... Jadę sama z siostrą, więc chyba sobie poradzimy:) Napisz coś więcej na temat Kalamaki i Krety. Dzięki:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 24.06.03, 15:24 w chanii jest pelno klubow dyskotek kafejek itp:) glownie w centrum nad woda i w pobliskich uliczkach! okolo 5 licpa ( gdy jest dzien niepodleglosci) w chanii zbiera sie wielu stacjonujacych na krecie amerykanow! oni sa super!!! a w knajpach dyskach leci sam hh:) polecam!!! bo bylo super fajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś