Dodaj do ulubionych

Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś??

IP: *.hipernet.ras.pl 21.06.03, 17:00
Czy był ktoś w miejscowości Kalamaki k.Chanii w hotelu Electra?? Jesli tak to
proszę info na temat jotelu i miejscowości. Z góry dziękuje. Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 21.06.03, 22:16
      hotel wyglada bardzo ladnie... jest polozony przy glownej ulicy! wydaje mi sie
      ze dobry wybor
      co dio miejscowosci to jest blisko chanii !!! chetnie sama bym tam pojechala!!
      pozdro!
      • Gość: lo9 Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 22.06.03, 19:36
        Tzn że nie byłaś?? Mi też wydaje się że jest ok. Zalęzy mi na tym by bło blisko
        do plaży i w miarę blisko do centrum... Chciałabym jednak by ktoś powiedział
        jak tam jest z własnego doświadczenia. Pzdr
      • Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 23.06.03, 13:38
        nie mieszkalam w hotelu ale czesto obok niego przechodzilam:P
        • Gość: aga Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 14:26
          Rozumiem...:) Mam nadzieję że będzie fajnie:) Dzięki za info. Pzdr
        • Gość: aga Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 17:51
          Mam jedno pytanko co do Kalamaki? To taka miejscowość turystyczna, jest dużo
          sklepo itp?? Czy raczej jest to małe miasteczko, w którym nic nie ma..? Proszę
          o info na temat Kalamaki. Pzdr
          • Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 23.06.03, 20:38
            mmmmmmmmmm raczej miejscowosc gdzie znajdziesz kilka sklepikow..
            wogole kalamaki jest polozona blisko wielkiej < 60 000 mieszkancow>chanii.
            i jeszcze jedno: od chanii jest ciag malutkich wiosek turystycznych!! tam jest
            m.in kalamaki!!!
            • Gość: eba Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: 80.48.253.* 24.06.03, 08:37
              jak czytam to wszyscy z was zachecaja do ulokowania sie w okolicach Chanii
              mam pytanie czy w samej Chanii w II polowie wrzesnia toczy sie jakies zycie
              rozrywkowe dyskoteki puby kafejki?
              chodzi o to zeby wieczorami mozna bylo troche sie zabawic
            • Gość: aga Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.hipernet.ras.pl 24.06.03, 12:44
              Czyli ogólnie polecasz?? Zalezy m na tym by mozna zrobić jakieś małe zakupy,
              może pamiątki... Jadę sama z siostrą, więc chyba sobie poradzimy:) Napisz coś
              więcej na temat Kalamaki i Krety. Dzięki:) Pzdr
              • Gość: madzia Re: Kalamaki k.Chanii - Kreta..był ktoś?? IP: *.nsm.pl 24.06.03, 15:24
                w chanii jest pelno klubow dyskotek kafejek itp:) glownie w centrum nad woda i
                w pobliskich uliczkach! okolo 5 licpa ( gdy jest dzien niepodleglosci) w chanii
                zbiera sie wielu stacjonujacych na krecie amerykanow! oni sa super!!! a w
                knajpach dyskach leci sam hh:) polecam!!! bo bylo super fajnie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka