Dodaj do ulubionych

Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kreta)

IP: *.acn.pl 07.07.03, 22:12
Witam,
Dwa miesiące temu wykupiliśmy 2-tygodniową wycieczkę na Kretę. Po
przeczytaniu kilku opinii o BB jesteśmy trochę zaniepokojeni, zwłaszcza, że
na wycieczkę wysyłamy naszego syna z dziadkami. Specjalnie dlatego kupiliśmy
all inclusive w cichym i spokojnym (takie informacje dostaliśmy w biurze)
miejscu. Może ktoś z was był tam i napisze co i jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: dg Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr IP: 195.94.206.* 08.07.03, 11:46
      jestem w tej samej sytuacji. Jadę 19 lipca z mężem i dwojką dzieci - będę
      wdzięczna za info.
      Pozdrawiam
      • Gość: Kasia Kolimbari Beach IP: 213.17.228.* 08.07.03, 14:06
        Powiem tak, osobiscie nie bylam, ale mialam przyjemnosc zobaczyc go z autokaru
        (odwozilismy po drodze do naszego hotelu gosci Kalimbari Beach). Mi sie hotel
        jako tako nie podobał, był na lekkim odludziu, ale zauważyłam że było tam dużo
        rodzin z dziećmi. Nie wiem czy ze względu na to, że jest tam oferta all
        inclusive czy może dlatego że jest tam fajnie. Szczerze, nie ma co sie martwic
        na zapas. Wycieczka wykupiona, kasy wam nie zwroca, wiec nie ma co sluchac za i
        przeciw. Pojedziecie zobaczycie. Milego wypoczynku.
        • Gość: mijaki Re: Kolimbari Beach IP: *.edipresse.pl 08.07.03, 17:19
          Gdyby to chodziło o nas to pal licho ale martwimy sie o dziadkow i małego
          człowieka. Lepiej dmuchac na zimne :).
      • Gość: Mijaki Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr IP: *.edipresse.pl 08.07.03, 17:21
        Gość portalu: dg napisał(a):

> jestem w tej samej sytuacji. Jadę 19 lipca z mężem i dwojką dzieci - będę
        > wdzięczna za info.
        > Pozdrawiam

Właśnie jedziemy do biura BB, podobno jest jakis problem z wylotem z Grecji,
        trzeba się wymeldować do godz 12:00 a wylot dopiero nastepnego dnia o 6:00!??!
        • Gość: Kasia Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr IP: 217.153.47.* 08.07.03, 18:37
          bardzo możliwe.My mieliśmy wylot o 4:40 rano, a hotel opuściliśmy o 17!!!
          Katorga, ale trudno sie mowi. caly tydzien byl bardzo fajny, wiec to nie
          popsulo nam humorow. Szkoda mi tylko rodzin z małymi dziećmi.....
      • marlboro1 Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr 09.07.03, 13:19
        Ja też jadę z rodziną 19.07 - ale nie mam jeszcze żadnej informacji od BB.
        Zauważyłem tylko, i to z dużym niepokojem, żę zmienił się opis naszego hotelu
        na ich stronie internetowej. Poprzednio pisali, że wszystkie pokoje są
        klimatyzowane; teraz że pokoje są wyposażone w klimatyzację lub wentylator.
        Zadzwoniłem do nich- i po zdawkowym stwierdzeniu, że zauważyłem zmianę, Pani z
        Big Blue od razu powiedziała -" a, Pan pewnie do... i tu nazwa hotelu"
        Oj ! Coś mi się tu nie podoba....
        Przejrzałem zresztą forum na wakacje.pl - i zepsuło mi to dzień. Może lepiej
        jechać w ciemno ?
        • Gość: zofia Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr IP: *.media 09.07.03, 15:17
          w tym hotelu nie byłam, ale byłam z rodziną w innym, wszystko było raczej
          zgodne z opisem katalogowym, rekmendacja ośrodka dla rodzin w pełni prawdziwa,
          wczesniej też przeglądałam to forum, byłam przerażona, bałam się wyjechać na
          wakacje, większość wypowiadających się to malkontenci,którzy w d.... byli i g...
          widzieli, bo jeśli by bywali i zwiedzali to ich opinie były by bardziej
          wyważone i wiedzieliby co zwiniło biuro a co to znaczy specyfika danego
          kraju,narodu itp.Ofeta tego biura jest naprawdę ciekawa, za MAŁE/!!!/ pieniądze
          można wybrać fajną ofertę.
          Powracają do Kolibari z tego co mówił rezydent naszego hotelu to ośrodek klasy
          turystycznej/*** lub**/ w małej miejscowości,mankamentem jest położenie koło
          ruchliwej drogi/hałas/.To wszystko,
          • Gość: Kasia Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr IP: 213.17.228.* 09.07.03, 16:02
            Jesli chodzi o opis hoteli w katalogu BIG BLUE to przyznam szczerze że mój był
            jeszcze lepszy w rzeczywistości. Co do Kolimbari Beach to rzeczywiscie,
            potwierdzam, ze lezy blisko drogi. Dlatego tak malo kosztuje i jest all
            inclusive, w innym wypadku rzadko kto by go wybierał.
        • Gość: Do Marlboro1 Re: Czy ktoś był z Big Blue w Kolimbari Beach (Kr IP: 195.94.206.* 11.07.03, 12:05
          Wylot z Okęcia o 5 rano - zbiórka o 3 rano - taką mam informację od agenta,
          dzwoniłam w sprawie klimatyzacji - pani z BB powiedziała, że jest we wszystkich
          pokojach wynajmowanych przez ich biuro.Jeśli będziesz mieć jakieś info to
          napisz.
          Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka