Gość: _AGA IP: 88.218.170.* 28.09.07, 17:51 a ja uwazam ,ze najpiekniejszym miastem ladowej Grecji jest Kavala....akwedukty,zamek , gory, morze ...cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betty Re: Nafplion. Z murów Palamidi IP: *.nyc.res.rr.com 28.09.07, 21:11 rzeczywiscie nafplio to najpiekniejsze miasto bylam tam tysiace razy po prostu bajka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carlos.lamela nafplio jest nudne tak, jak to tylko mozliwe 28.09.07, 21:41 zero zycia, zero plaz, pelno turystow tloczacych sie na jednej ulicy i ten zamek, do ktorego i tak nikomu nie chce sie wlazic. lepiej jeden dzien dluzej spedzic na monastiraki albo na jakiejs wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
andretti super miejsce ! nudy-dla kogos z grubym dupskiem 29.09.07, 09:41 Nafplion to super miejsce! nie ma tam pięknych plaż ? człowieku byłeś tam wogóle??? Pewnie siedziałes tylko na tej głównej uliczce wpieprzając fast fooda...jak niedzielny turysta... plaze sa i to super..trzeba jednak ruszyc dupe i obejsc wzgorze...bedzie jakies 30min spacerkiem , a dla leniwych jest plaza (calkiem ok) i nawet widac ja na jednym z fotek.. Odpowiedz Link Zgłoś
carlos.lamela czy ty kiedys wogole widziales plaze? 28.10.07, 17:48 mniej nudzilem sie w elefsinie, ktorej glowna atrakcja jest fabryka cementu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Nafplion. Z murów Palamidi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 10:15 Bylem,wszedlem na sama gore po schodach,widoki piekne,mozna sie zachwycac,wszystko podporzadkowane turystom,piekne uliczki z klimatem,czy jest najpiekniejsze? O gustach sie nie dyskutuje.Na mnie zrobilo duze wrazenie!! Kto byl na HYDRZE?? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.r Re: Nafplion. Z murów Palamidi 02.10.07, 20:47 O Hydrę to i ja chętnie podpytam - wybieram się w okolice w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Nafplion. Z murów Palamidi IP: *.mentorg.com 10.10.07, 11:57 Nafplio jest urokliwe i ten samotny hotelik na skalnej wysepce ;-) Zobaczcie sami: www.otravels.eu/Nafplio.php Odpowiedz Link Zgłoś