Dodaj do ulubionych

GRECJA PARALI

IP: 213.25.20.* 29.07.03, 17:21
CZESC CZY KTOS WYJEZDZA MOZE WE WRZESNIU DO PARALLI
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: GRECJA PARALI IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 17:29
      a w sierpniu?
      • Gość: hanka Re: GRECJA PARALI IP: *.pl 29.07.03, 19:26
        hay---ja wyjezdzam w sierpniudo paralii-konkretnie 18,z triada do hotelu pella -
        ---a Ty gdzie sie wybierasz?
        • Gość: Przemek Re: GRECJA PARALI IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 23:15
          ja dwa tygodnie przed Tobą także sie miniemy:)
        • Gość: dora Re: GRECJA PARALI IP: *.chello.pl 30.07.03, 09:15
          czesc hanka i przemek
          ja jade tez do paralii do hotelu pella, bede od 11.08.03 to zapewne spotkamy
          sie na miejscu, mam nadzieje, ze pomimo roznych opini nasze wakacje beda udane;
          gdzies w opiniach wczesniej czytalam ze to czysty, ladny hotel, sprzataja i
          obsluga jest mila- mam nadzieje ze to prawda
          do zobaczonka w grecji
          • Gość: hanka Re: GRECJA PARALI IP: *.pl 30.07.03, 09:26
            hay Dora !no to super:)szykuj sie na dobra zabawe !!!
            do zobaczenia 18-go !
            • Gość: adi Re: GRECJA PARALI IP: 213.25.20.* 31.07.03, 07:43
              czesc ja tez bede we wrzesniu w parali w hotelu rea
              • Gość: Kemysz@pf.pl Re: GRECJA PARALI IP: 212.160.117.* 31.07.03, 16:50
                Ja wybieram się do Korionos Beach; Hotel Denis we wrześniu i z Triady.
                • Gość: hanka Re: GRECJA PARALI IP: *.pl 31.07.03, 16:53
                  Rozpatrywalismy tez mozliwosc zakwaterowania w hotelu Denis---ale to jest ponoc
                  na zadupiu-a ten ladny basenik to takie bajorko...a obok autostrada...
                  • Gość: Johny Re: GRECJA PARALI IP: hpcache:* 01.08.03, 07:14
                    Żadna autostrada, tylko zwykła droga. Ale rzeczywiście jest to zaciszne miejsce
                    z dala od centrum turystycznego. Mnie aż taki spokój nie odpowiada dlatego
                    wybrałem Paralię (ale po powrocie musiałem się wyspać)
                • Gość: Ali Re: GRECJA PARALI IP: delta:* / 10.10.10.* 01.08.03, 08:18
                  Ten hotel to straszne zadupie, wszedzie daleko leży na odludziu, nie polecam
          • elinida Re: GRECJA PARALI 01.08.03, 16:08
            Gość portalu: dora napisał(a):

> czesc hanka i przemek
            > ja jade tez do paralii do hotelu pella, bede od 11.08.03 to zapewne spotkamy
            > sie na miejscu, mam nadzieje, ze pomimo roznych opini nasze wakacje beda
            udane;
            > gdzies w opiniach wczesniej czytalam ze to czysty, ladny hotel, sprzataja i
            > obsluga jest mila- mam nadzieje ze to prawda
            > do zobaczonka w grecji

To prawda :) Ja tam bylam rok temu i to zdaje sie ja opisywalam ten hotel
            gdzies na tym forumie :) A w tym roku Jorgos (wlasciciel) otworzyl se maly
            sklepik na dole i nawet mnie poznal :] hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka