Dodaj do ulubionych

Skóra??? Zloto??

IP: 62.148.87.* 25.08.03, 17:00
laca sie kupić w Grecji kurtke skórzaną??/ A zloto??? Dziekuje za
odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Coko Re: Skóra??? Zloto?? IP: 213.76.130.* 28.08.03, 07:55
      Skóry są chyba tansze niz w Polsce
    • Gość: czarodziejka1 Re: Skóra??? Zloto?? IP: *.astercity.net 28.08.03, 09:16
      Grecy mają bardzo piękną biżuterię złotą i srebrną. Ja skompletowałam sobie
      biżuterię złotą z motywem greckiem Meander (zwór grecki). Mam kolczyki,
      obrączkę, brazoletkę i naszyjnik. Zawsze kupowałam w sklepie jubilerskim. Każdą
      rzecz kupiłam na innej wyspie i w związku z tym mam wspaniałą pamiątkę z każdej
      wyspy :)
      • Gość: Christian Re: Skóra??? Zloto?? IP: *.katerini.access.acn.gr 28.08.03, 16:16
        Na Boga nie kupujcie zlota na metry, bo to jest tylko pozlacane, czasem
        sprzedawcy sa nieuczciwi, i mowia ze to tzw greckie zloto itp...
        Zoto kupuje sie tylko w sklepach jubilerskich nie w kioskach
        • Gość: czarodziejka1 Re: Skóra??? Zloto?? IP: *.astercity.net 29.08.03, 10:30
          Gość portalu: Christian napisał(a):

> Na Boga nie kupujcie zlota na metry, bo to jest tylko pozlacane, czasem
          > sprzedawcy sa nieuczciwi, i mowia ze to tzw greckie zloto itp...
          > Zoto kupuje sie tylko w sklepach jubilerskich nie w kioskach

Czy ktoś tu pisał o kupowaniu złota na metry w kioskach????????? Napisałam
          przecież, że wszystko kupowałam u jubilera.
          • Gość: chiara Re: Skóra??? Zloto?? IP: *.acn.waw.pl 29.08.03, 10:53
            Ja w tym roku też sobie kupiłam piekną bransoletkę ze wzorem meandra, może za
            Twoją radą w przyszłości skompletuję sobie resztę:))
            A to na metry, to chyba widzi każdy, że to przekręt, u nas też to jest w
            wakacyjnych miejscowościach, ostatnio widziałam w Ruciane Nida.
    • Gość: arczi Re: Skóra??? Zloto?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 12:08
      Wruciłem z Paralii tydzień temu jest tam dużo sklepów ze skórami i futrami.
      Muszę ci powiedzieć że tak naprawdę nie widziałem ani jednej ładnej skóry a
      ceny są dość wygórowane. Niestety to nie Turcja.Inną sprawą jest to że jeżeli
      chodzi o ceny w sklepach to trzeba się koniecznie targować i można
      wynegocjować nawet do 50 %.Jeżeli chodzi o futra to owszem można spotkać
      bardzo ładne modele np. norki ale mnie nie stać było na zapłacenie ponad
      1000euro.Możliwe że w innych regionach kosztuje to taniej.W koNcu paralia to
      region turystyczny i pewnie ceny są też turystyczne.Podsumowując futra można
      dostać od 100 euro ale nikt tego nie włoży nawet za darmo bardziej luksusowe
      modele cena wywoławcza od 1200 euro/do kolan norki/.skóry od 80 euro ale tak
      jak powiedziałem wstyd to na siebie zakładać .Coś ładniejszego ze skóry ponad
      200 euro ale ja nie widziałem niczego ładnego i uważam że w polsce można za
      podobne ceny ponad 1000zł dostać w większym wyboże ładniejsze żeczy skórzane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka