Gość: Ania IP: 80.48.253.* 04.09.03, 17:48 Czy ktos był z euroturu w tej miejscowości na Rodos ,jak wygląda hotel Maran? Coprawda już nie odwołam , lecę w sobotę , ale żeby mnie za bardzo nie szokło,.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: Faliraki IP: *.dialup.supermedia.pl 05.09.03, 10:43 Co prawda nie byłam ani z tym biurem ani w tyym hotelu, ale jeśli chodzi o samą miejscowość to myślę, że będziesz zadowolona. Plaże są tam piaszczyste, ale jeśli nie lubisz piachu to wystarczy odjechać kawałek w bok i już masz bardzo nastrojowe i urokliwe zatoczki wśród plaż. Faliraki jest raczej miejscowaścią dla młodych ludzi - pełno tam knajp, miasto tetni do późnych godzin nocnych. I co (jak dla mnie) ważne praktycznie zero Niemców, prawie sami Angole. W Faliraki jest Water Park - coś extra!!! Mnóstwo zjeżdzalni (także dla dzieci) w tym 3 tzw. kamikadze. Wejście nie jest tanie 19 euro na dzień ale naprawdę warto. W Faliraki też jet wesołe miasteczko z przeróżnymi atrakcjami. A jeśli znudzi ci się plaża zawsze możesz pojechać do Rodos bo to niedaleko - polecam komunikację autobusową - zawsze to taniej od taksówki, ale uwaga autobusy kursują w godzinach od 6.00 do 24.00. Myślę, że będziesz zadowolona bo Rodos jest naprawdę piekna wyspą i co najważniejsze pogoda gwarantowana. Przez tydzień pobytu nie widzieliśmy na niebie żadnej chmurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Faliraki IP: hpcache:* 05.09.03, 15:57 My 3 lata temu jedną chmurkę zobaczyliśmy. Poza tym Faliraki to rzeczywiście dobry wybór jeśli chodzi o Rodos - oczywiście dla osób rozrywkowych. Mają niezłą plażę (jak na Rodos), jest tam co robić. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Faliraki IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:20 Maran w porzadku chociaz brak klimatyzacji byl bardzo odczuwalny w nocy na poczatku sierpnia moze teraz bedzie lepiej poza tym do morza jest dosc daleko a z powrotem pod gore mozna sie taksowkami poruszac ale to 4-5 euro w jedna strone Na miejscu jest b. fajny basen lezaki bar w pokojach jest aneks kuchenny mozna spokojnie gotowac A faliraki jest brytyjska kolonia sami anglicy angielskie kluby i bary angieslkich wlascicieli wszedzie pelno naganiaczy piwo w pubach sprzedawane na pinty itd ale pobawic sie mozna polecam q-club Odpowiedz Link Zgłoś