aeneas 10.09.03, 18:46 Czy był ktoś w Nei pori,jak tam jest,jak wygląda plaża,jeśli ma ktoś jakieś fotki chętnie zobacze.Może ktoś z Was był w apartamencie Voula?Dziękuje za wszelką informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Christian Re: Nei pori IP: *.katerini.access.acn.gr 11.09.03, 14:08 moja pracownica pracowała w zeszłym roku dla biura które miało te apartamenty, delikatnie mówiąc jedne z najtańszych i najgorszych w całej miejscowości. Stare, dawno nie odnawiane, po prostu się sypią. lepiej wziąć sam przejazd na miejscu wynając pokój, za 12 - 15 euro za dobę (za apartament , nie od osoby), teraz te wszytskie najlepsze jak teodora, bruni i inne stoją wolne. Chyba ze ktoś lubi się gnonić z właścicielką budynku i awanturowac o żarówki, ciepłą wodę i tynk sypiący sie na głowę. Teraz po sezonie można tu sobie grymasić do woli jesli chodzi o pokoje. Miejscowośc ma piękna piaszczysta plażę, (pisekprawdziwy, nie żaden żwirek), jest kilka biur w któryh mozna sobie kupic wycieczki po różnych cenach, w zaleznosci chyba od jakości. Dyskoteka działa do konca miesiąca, Sklepy normalnie pootwierane. jak jednak koniecznie chcesz jechac do Vouli to bierz pokój na najwyższym piętrze bo ostatnie piętro jest najnowsze. Są tez od roku jakieś 3 pokoje na parterze ale ich nie widzieliśmy więc nie chcę nic o nich pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 17:01 chyba nawet wiem, który to Christian - to Krzysztof Baran, przedstawiciel Skarpy w Grecji. Voula odmówiła mu w tamtym roku przyjmowania gości, a nas pomimo, że mieliśmy zapłacone wyrzucili z hotelu ponieważ Skarpa nie zapłaciła za nasz pobyt w hotelu. Byłbym nieszczery gdybym powiedział, że biuro nas zostawiło na plaży. Nie, zakwaterowali nas w apartamentach 500 m od plaży o klasę gorsze od tych w których mieliśmy mieszkać za symboliczną dopłatą 15 € od osoby. Był to ostatni nasz wyjazd z tego biura. Apartameny są raczej ok ale bez klimy. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Oho! Zaczyna sie obsmarowywanie... 22.09.03, 18:00 robi sie ciekawie :) znowu sie zaczyna obsmarowywanie :) oj nieladnie nieladnie panowie tak jeden przez drugiego ;) Czyzby Christian sie mscil za to, ze Voula odmowila mu przyjmowania gosci?? Prosze pansta, zaczyna sie robic goraco... :D Ciekawa sytuacja :> az jestem ciekawa jaka rzeczywiscie jest prawda :) Czy jest ktos w neoi poroi bardzo obiektywny? ;) chyba kiedys otworze agencje detyktywistyczno-informacyjna na temat hoteli w Neoi Poroi i nie tylko, niezly pomysl nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christian oszust IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 16:46 Skarpa ani zaden z naszych kontrachentów nigdy nie miał w nei pori apartamentów Voula. odsyłam wiec zainteresowanych do biura Antałek z krakowa i Gunis travel z grecji, które sa w posiadaniu tych apartamentów. w zeszłym roku było z kolei wynajmowane one przez biuro Mouratidis travel i chyba byli w nich turysci z bratniaka. Powyższe fakty mozna sprawdzic na stronach wyzej wymienionych biur. Cuż dziwiłem się w sumie czemu nikt nie naskoczył na skarpę ani na nas czyli Etal travel, ale widac cierpliwy sie doczeka. Faktem jest ze mieli tam w Vouli jakieś perturbacje ale może ktoś na przykład nie wie z jakim biurem jeżdzi na wczasy, polecam więc zobaczyć z kim pan ma umowę. Przy okazji polecam przed nastepnym artykułem przejchać się do nei pori bo najdalej połozone apartamenty sa w odległości 340 m od morza. A skoro był pan w Vouli w zeszłym roku, i nawet pan nie wie z jakim biurem i chyba nawet do końca w jakiej miejscowości, to dlaczego jakies inne biuro pan obsmarowywuje? Przy okazji musze poinformowac ze zdziwiłbym się gdyby rzeczywiście sie udalo znalesc apartamenty gorsze od Vouli w nei pori. No chyba ze ktos lubi tynki sypiace sie na sufit. reasumujac list wyglada na probe zaszkodzenia skarpie, z taka malą i dyskretna pochwałą dla Vouli. albo wiec autorem jest ktoś z biura Antałek albo Gounis travel, czyli ich oficjalny kontrachent wożący swoje biuro w półciężarówce. Ale chyba to zbyt daleko idące przypuszczenia. przecież ludzie nie robią sobie takich rzeczy. Łączę wyrazy szacunku PS Krzysztof sie inaczej nazywa. PS 2 z juakiego hotelu was niby wyrzucono? PS 3 może jakis dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christian Voula kontratakuje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 16:49 taki powinien byc tytuł :-) Odpowiedz Link Zgłoś