Dodaj do ulubionych

Rodos Ialyssos Bay

17.05.08, 18:06
Witam wszystkich ! Szukam i proszę o opinie osób, które były na
Rodos zakwaterowane w hotelu Ialyssos Bay. Interesują mnie wszystkie
ważne informacje na temat położenia, wyżywienia, standardu,
wyposażenia pokoi itd. Z góry dziękuję wszystkim , którzy się
podzielą ze mną swoimi wrażeniami z pobytu tam. Najbardziej
interesują mnie opinie osób, który były w 2008 roku tj. po
modernizacji przeprowadzonej w tym obiekcie. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: siaba Re: Rodos Ialyssos Bay IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.08, 21:31
      Podbijam wątek. W sierpniu wybieram się do tego hotelu.
      Z góry dziękuję za informacje.
      • Gość: asiunia Re: Rodos Ialyssos Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 17:53
        No i ja z tym samym zapytaniem. Wybieram się za tydzień do tego hotelu był ktoś może w tym lub ubiegłym roku? podzielcie się wrażeniami. Chodzi mi głównie o jedzenie czy jest wybór dla dzieci 5 letnich? i czy są ryby, owoce morza?
        • Gość: asiunia Re: Rodos Ialyssos Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 09:08
          Naprawdę nikt nie był w tym hotelu ? dajcie znać proszę.
          • Gość: Blanka Re: Rodos Ialyssos Bay IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.15, 20:52
            Witam , ponawiam temat , proszę o kilka słów o tym hotelu i samym miasteczku.
    • pysia83 Re: Rodos Ialyssos Bay 16.04.15, 15:45
      Witam, byłam w tym hotelu w ubiegłym roku. Zakwaterowani byliśmy w bungalowach. My akurat byliśmy z dwójka dzieci i uważam, ze w ten sposób było wygodniej. Standard- ok. Bywałam w lepszych hotelach tej klasy ale nie było źle. Sprzątanie codziennie, codzienna wymiana ręczników. Infrastruktura hotelu- dla nas w porządku. Jeden duży basen i mały brodzik. Ilość leżaków wystarczająca. Animatorzy bardzo zaangażowani ale nie nachalni. Leżaki były również w ogrodzie. Dookoła hotelu czysto.Jest tam również kort tenisowy. Morze i blaza bliziutko. Jedzenie przepyszne. A desery najlepsze. Ja byłam bardzo zadowolna z pobytu.
      • Gość: Blanka Re: Rodos Ialyssos Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.15, 11:58
        do pysia 83 dziękuję Ci za odpowiedź , a napisz proszę jak jest z komunikacją miejską czy można bez problemu dojechać do Rodos , chodzi mi czy są w miarę punktualni ? Myślałam tez o tym wzgórzu Filerimos , czy daleko jest na nogach czy są jakieś busy ?
        • pysia83 Re: Rodos Ialyssos Bay 24.04.15, 09:54
          Komunikacja z Rodos jest super:) Jeżdżą busy a raczej autobusy- nowe, ładne, klimatyzowane. W hotelu jest wypożyczalnia samochodów- najtańsza w okolicy. Na filerimos też dojeżdża bus z centrum Ialissos. Generalnie komunikacja jest bardzo dobra i punktualna. Ceny tez z tego co pamiętam nie są bardzo wysokie.
          • Gość: Blanka Re: Rodos Ialyssos Bay IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.15, 18:33
            pysia83 dziękuję ci za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka