2marszy2409 17.07.08, 14:15 Czy mogę prosić o opinię na temat tego hotelu. Mam bardzo mieszane uczucia przed wyjazdem wakacyjnym w sierpniu do tego hotelu, który w Neckermannie wcale nie jest tani. Dziękuje za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwaewa1961 Re: Kreta-Dimitros Village Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:30 Byłam 3 lata temu w Dimitrios Village, który podobno prowadzi ta sama rodzina, z tym że ten mój hotel był przy drodze, a chyba ten twój od strony plaży. Zobacz sobie na Google Earth jak jest położony. Jeśli rzeczywiści tak jak piszą w katalogu zarządza nim ta sama rodzina to powinno byc ok. Byłam z Neckermana i było tam wiekszość Niemców, a gdzie Niemcy jeżdżą to ni jest źle. Byłam zachwycona jedzeniem. Pokoje były ok. basen mały ale mało ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwaewa1961 Re: Kreta-Dimitros Village Beach Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:33 I wejdź sobie na ocenyhoteli.pl. tam coś powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2marszy2409 Re: Kreta-Dimitros Village Beach Resort IP: *.ingbank.pl 21.07.08, 12:59 dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś