Dodaj do ulubionych

WSHiG Poznań Praktyki

IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 17:20
Czy był ktoś na praktykach organizowanych przez WSHiG w Poznaniu? Proszę o
wszelkie informację:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: WSHiG Poznań Praktyki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.09, 21:23
      Tak ja byłem 2 razy. 1998 i 1999.
      Co chcesz wiedzieć? Gdzie lecisz?
      • sheep_22 Re: WSHiG Poznań Praktyki 23.09.09, 09:58
        W odpowiedzi na zarchiwizowany temat pod adresem forum.gazeta.pl/forum/w,23,57643448,57694110,Re_POZNAN_Praktyki_w_Shepherd_.html chciałabym dodać kilka słów od siebie....
        Wątek dotyczył team buildingu

Shepherd zaintrygował mnie swoim niekonwencjonalnym stylem prowadzenia rekrutacji, nie miałam nic do stracenia, postanowiłam pójść.

Zebraliśmy się z samego rana na dworcu głównym PKP, nikt z nikim do tej pory nigdy wcześniej się nie widział – wszyscy zaczynamy od 0!! Dojazd na miejsce; a tam czeka na nas nasz nowy szef i auto załadowane pasztetami i napojami dla nas..no i czymś jeszcze...nie powiem – to niespodziana dla tych, którzy zdecydują się sami wybrać...

Jestem już w firmie 3 miesiące i z pewnością mogę powiedzieć jedno – team building, ma swój cel – ma nauczyć przewidywania sytuacji, logicznego myślenia i pracy w zespole, bo na tym ta praktyka polega..

Jak większość pewnie, przeżywam tu swe wzloty i upadki... i nie raz psioczę na szefa – ale powiem wam jedno; gdybym mogła cofnąć czas, decyzji odnośnie tej praktyki bym nie zmieniła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka