Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos

IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.09, 00:18
Czy ktos zna ceny i solidne wypozyczalnie skuterów i aut w Argassi czy
Zakyntos??? z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: korek Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.chello.pl 13.06.09, 12:56
      Autoway Polska ma skutery i samochody z dostawa pod hotel. My braliśmy autko.
      Wszystko ok.
      www.autoway-polska.com/php/auta.php?pr=7
    • Gość: kaska Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:02
      Właśnie wróciłam z Argassi. Jest tam kilka wypożyczalni. ja wypożyczyłam quada w
      Olympic. Samochód 1 dzień 30 eur, 6 euro dodatkowe ubezpieczenie na dzień.
      Skuter 15, quad 20. Oczywiście czym więcej dni tym taniej.
      • Gość: moll Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: 213.76.179.* 19.06.09, 13:12
        Napisz, co zwiedziliscie i czy drogi sa naprawde takie krete i
        spadziste? Jest bezpiecznie? Moze mieliście jakis plan na
        zwiedzanie? Chetnie skorzystam z Waszych porad?
        • Gość: kasika Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 13:47
          Polecam miedzy innymi te blogi
          nr 1
          nr 2
          nr 3
          jest jeszcze spore tego. To też może się
          przydać
          Ja z nich skorzystałam i wyznaczyłam sobie trasę. Myślałam że na dwa dni
          samochodem w zupełności wystarczy, ale się myliłam!!!! Trzy, cztery dni to
          minimum, w szczególności jeśli jeszcze planuje się kąpiel w zatoczkach, no i nie
          wspomnę o wliczeniu dodatkowego czasu na popłyniecie do błękitnych grot czy
          zatoki wraku (mnie brakło czasu na zatokę:-( )
          Drogi są kręte i w niektórych miejscach wąziutkie. Parę razy był problem z
          wjazdem pod górę gdy trzeba było się zatrzymać!
          Jedyne czego mi brakowało to fajnych miasteczek jak np na Rodos.
          Rozczarowała mnie wielka komercja plaża Agios Nikolaos (St.Nicholas), ale za to
          zrekompensowałam sobie spokojnym wypoczynkiem na plaży Banana Beach i cichym na
          Gerakas Beach.
          • Gość: moll Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: 213.76.179.* 19.06.09, 13:53
            Dzieki za odpowiedz. Wszystko co w necie jest na temat Zante, to
            przeczytalam. Sorry, ze sie tak dopytuje, ale czy przy srednich
            umiejetnosciach kierowania autem da sie dotrzec na polnoc wyspy,
            tzn. w okolice blekitnych grot i do zatoki wraku? Czy moze lepiej
            jechac z wycieczką zorganizowana?
            • Gość: kasika Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:17
              >ale czy przy srednich
              > umiejetnosciach kierowania autem da sie dotrzec na polnoc wyspy,
              > tzn. w okolice blekitnych grot i do zatoki wraku?

Zależ kto co rozumie przez "średnie umiejętności" :-)
              W każdym bądź razie mistrzem kierownicy nie trzeba być;-)
              • Gość: moll Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: 213.76.179.* 19.06.09, 14:22
                Dzieki, pocieszylas mnie:-) Mysle, ze dam sobie rade:-) Przynajmniej
                sprobuje. A z jakiego biura bylas?
                • Gość: kasika Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:37
                  Czułam niedosyt i gdy oddaliśmy samochód na następny dzień wypożyczyliśmy
                  jeszcze quada. Nim objechaliśmy półwysep Vassilikos.
                  A była z Triady w Argassi.
                  Miłych i udanych wakacji!!!!
    • Gość: kass Re: Wypożyczalnie samochodów na Zakynthos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 09:36
      dzięki za podpowiedzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka