Gość: AniaAnia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.09, 14:06 czy ktoś był w tym hotelu w ostatnim czasie? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zai Re: Kamari Beach Lardos IP: *.chello.pl 11.07.09, 09:28 Nie znam hotelu ale Lardos to obskurna miejscowość dla której nie warto tracić czasu nawet podróżując po wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
magnes Re: Kamari Beach Lardos 11.07.09, 14:09 Hej, byłam tam 3 lata temu. Lardos jako miejscowość faktycznie nieciekawa, ale hotel usytuowany jest w zasadzie poza "miastem", w fajnym miejscu, poniżej drogi.. Plaża tuż przed hotelem. Mieszkałam w domkach, nie w głównym budynku i na mój gust była to lepsza opcja (brak hałasu dobiegającego z basenu i baru). Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy, a przed budynkiem głównym wypożyczalnia samochodów. Aha, z tego co pamiętam, jedzenia było naprawdę dużo, urozmaicone i smaczne. Jakby coś, to pisz na @, postaram się przypomnieć sobie coś jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś