Gość: fabienne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:07 Witam, czy ktoś stamtąd wrócił w tym sezonie? Dajcie znać jak było :) Na wakacje.pl mało tegorocznych recenzji z pobytu, więc może tutaj się ktoś znajdzie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaa Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: 77.236.15.* 16.07.09, 21:37 dołączam się! czy ktoś ma jakies świeże wieści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabienne Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:42 ej! :P co to, czarna dziura, że nikt nie wrócił stamtąd ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_200 Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz 18.07.09, 21:18 tez sie wybieram i doláczam sie do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:29 Witam,wysłaliśmy tam klientów w czerwcu i wrócili zadowoleni. Pokoik w porządku, do jedzenia też nie mieli zastrzeżeń.Myślę że nie ma się czego obwiać Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_sko Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz 21.07.09, 18:49 Witam, ja tez sie wybieram do hotelu Lymberia (27.07). Z tego co slyszlam jest to hotel bardzo dobry, typowy hotel 3*. Glownie polecany jest dla osob mlodych ze wzgledu na bliskosc Faliraki. Czy ktos tez jedzie w takim samym terminie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:07 Ja 30.07;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:35 czy sa aktualne opinie o tym hotelu?? ktos juz wrocil z wakacji w Lymberii? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_sko Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz 06.08.09, 12:45 Hej. Pare dni temu wrocilam z hotelu Lymberia. Duzo by opisywac. Pokoje ladne i codziennie sprzatane. Jedzenie dobre, duzo do wyboru. Alkoholi tez duzo:) Jesli ktos chce wiecej szczegolowych informacji prosze zglaszac sie na moje gg 4741635 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabienne Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: 77.236.15.* 07.08.09, 08:17 Głupio jakoś tak pisac do kogoś na gg, a na forum skorzysta więcej ludzi jednak ;) jak wyglądają ceny wynajmy samochodu w Lymberii? podobno maja najtaniej w okolicy, jakie to są stawki? czy na basenie faktycznie odbywa się walka o leżaki? :)czy jest możliwość zaparzenia sobie ziół? chodzi mi o wrzątek. Jak jest z tym słynnym papierem toaletowym? :D jak daleko jest do morza? i jakie ceny mniej wiecej (leżaki na plaży, bilet do rodos i lindos w 2 strony, podstawowe przysmaki greckie, ceny drinków w klubach) to kilka pytań, które mi sie nasuwa przed wyjazdem, będę wdzięczna za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś