Dodaj do ulubionych

Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenzje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:07
Witam, czy ktoś stamtąd wrócił w tym sezonie? Dajcie znać jak było :)
Na wakacje.pl mało tegorocznych recenzji z pobytu, więc może tutaj się ktoś
znajdzie! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: szaa Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: 77.236.15.* 16.07.09, 21:37
      dołączam się! czy ktoś ma jakies świeże wieści?
    • Gość: fabienne Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:42
      ej! :P co to, czarna dziura, że nikt nie wrócił stamtąd ?? ;)
      • alex_200 Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz 18.07.09, 21:18
        tez sie wybieram i doláczam sie do pytania
        • Gość: magda Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:29
          Witam,wysłaliśmy tam klientów w czerwcu i wrócili zadowoleni. Pokoik w
          porządku, do jedzenia też nie mieli zastrzeżeń.Myślę że nie ma się czego obwiać
          • zielona_sko Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz 21.07.09, 18:49
            Witam, ja tez sie wybieram do hotelu Lymberia (27.07). Z tego co
            slyszlam jest to hotel bardzo dobry, typowy hotel 3*. Glownie
            polecany jest dla osob mlodych ze wzgledu na bliskosc Faliraki. Czy
            ktos tez jedzie w takim samym terminie? Pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 23:07
              Ja 30.07;-)
              • Gość: gosciu Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:35
                czy sa aktualne opinie o tym hotelu?? ktos juz wrocil z wakacji w
                Lymberii?
                • zielona_sko Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz 06.08.09, 12:45
                  Hej. Pare dni temu wrocilam z hotelu Lymberia. Duzo by opisywac.
                  Pokoje ladne i codziennie sprzatane. Jedzenie dobre, duzo do wyboru.
                  Alkoholi tez duzo:)
                  Jesli ktos chce wiecej szczegolowych informacji prosze zglaszac sie
                  na moje gg 4741635
                  • Gość: fabienne Re: Hotel Lymberia(Rodos)prośba o aktualne recenz IP: 77.236.15.* 07.08.09, 08:17
                    Głupio jakoś tak pisac do kogoś na gg, a na forum skorzysta więcej ludzi jednak
                    ;) jak wyglądają ceny wynajmy samochodu w Lymberii? podobno maja najtaniej w
                    okolicy, jakie to są stawki? czy na basenie faktycznie odbywa się walka o
                    leżaki? :)czy jest możliwość zaparzenia sobie ziół? chodzi mi o wrzątek. Jak
                    jest z tym słynnym papierem toaletowym? :D jak daleko jest do morza? i jakie
                    ceny mniej wiecej (leżaki na plaży, bilet do rodos i lindos w 2 strony,
                    podstawowe przysmaki greckie, ceny drinków w klubach) to kilka pytań, które mi
                    sie nasuwa przed wyjazdem, będę wdzięczna za pomoc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka