Gość: miłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:29 Czy ktoś był w tym hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merlinek1 Re: Sensimar Sea Side Resort & SPa 26.07.09, 18:55 Właśnie wróciłam i wrażenia mam naprawde bardzo dobre! Byłam z dwójka dzieci 10 i 5 lat. Standart hotelu naprawdę fajny, wszystkie pokoje z widokiem na morze...położenie hotelu to według mnie duży plus. Jedzenie uzrozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie, pod dostatkiem obsługa dba żeby niczego nie brakowało. Polaków niewielu więcej niemców, są anglicy, francuzi, rosjanie. 2 ogólnodostępne baseny z leżakami, pozostałe baseny o których piszą w różnych folderach są ale przy pokojach. Nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć- pytaj pozstaram się odpowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Sensimar Sea Side Resort & SPa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:35 Z jakiego biura podróży byliście? Czy korzystaliście z wycieczek organizowanych przez biuro na miejscu? Czy korzystaliście z jakiejś wypożyczalni samochodów? Czy w pokojach są suszarki do włosów? Jakie stroje obowiązują do kolacji (czy panowie obowiązkowo długie spodnie) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Sensimar Sea Side Resort & SPa 27.07.09, 23:17 Bylismy z Itaki tak jak chyba większość Polaków z którymi się zetknęliśmy. Co do wycieczek to gratis mieliśmy Rethymnon i z Itaki pojechaliśmy do Knossos ze względu na polskiego przewodnika. Generalnie uważam że jak zwiedzać to na własna rękę wychodzi to jednak dużo taniej. Wypożyczenie samochodu (polecam jednak poza hotelem) to koszt ok 30Eur na dobę. My korzystaliśmy z wypożyczalni obok sąsiedniego hotelu Panisula (trzeba przejść przez plaże i schodkami w górę do hotelu, który trzeba obejść). W wypożyczalni pracuje jakiś Polak co zawsze jest pewnym ułatwieniem i można płacić kartą! Suszarki w łazienkach są ale nieco kiepskie. Panowie tak długie spodnie zdecydowanie polecane. Raczej na kolacje wszyscy ubierali się nieco porządniej, ale długie spodnie mogą być np. lniane lud tym podobne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Sensimar Sea Side Resort & SPa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 18:01 A czy pamiętasz może nazwę tej wypożyczalni samochodów? Bardzo dziękuję za wszystkie informacje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Sensimar Sea Side Resort & SPa 28.07.09, 23:01 UPS! Nie bardzo, ale jak wieczorem usiądziecie sobie w hotelu w drink barze Thallasa lub w Panoramie i popatrzycie na biały hotel po sąsiedzku (chyba nazywa się Penisula) to po lewej stronie od hotelu widać ją. Odpowiedz Link Zgłoś