Gość: renata IP: *.quarto.pl 27.08.09, 22:17 wybieram sie na Cypr do Paphos, hotel Veronika, prosze o informacje, interesuje mnie komunikacja lokalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: Cypr z Triada . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 09:30 byłam w maju, hotel ok - nie najnowszy, ale czysto, jedzenie dobre, autobus obok hotelu, ale to właściwie jest lokalny autobus - po Paphos, poza tym dojazdy z miasta do miasta nie sa najlepsze...jest jeddnak duzo wypozyczalni, ale ruch niestety, lewostronny... samo maiso b. fajne - jest i tu, co zwiedzać. Jesli pilotka bedzie ta sama - Polka, która tam osiadła, to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: Cypr z Triada . 28.08.09, 20:24 byłam w veronice na przełomie lipca i sierpnia. hotel bardzo średni (największy mankament to kiepska klima), ale ja traktuję hotel wyłacznie jako miejsce do wykąpania się i przespania kilku godzin. dużym plusem jest dobre położenie hotelu blisko centrum miasta. przystanek autobusowy (miejski), jak napisała poprzedniczka, obok hotelu. autobusy jeżdżą, w zależności od szczęścia, co kilka, kilkanaście min a czasem trzeba poczekać i ze 40. Odpowiedz Link Zgłoś