babeczka27 27.02.08, 20:50 Witam, jestem mamą spodziakowego Mikołaja. Czy któraś z mam orientuje sie może, kto w Łodzi przeprowadza takie operacje? do kogo mam sie zwrócić, zeby pomógł mojemu synkowi. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joawis Re: spodziectwo - Łódź 05.03.08, 13:07 Ja polecam żebyś wybrała się z małym do Warszawy do Biosu. Tam są wspaniali lekarze urolodzy, którzy mają ogromne doświadczenie w tego typu operacjach. Do Wawy macie nie tak daleko i uważam że naprawdę warto przemierzyc te kilometry. Odwiedź sobie stronkę www.uronef.pl - tam znajdziesz wiele informacji na temat lekarzy, operacji i będziesz mogła zadawać pytania i gwarantuję znajdziesz na nie odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka27 Re: spodziectwo - Łódź 08.03.08, 10:22 Własnie doszłam do takiego samego wniosku :) jestem juz zapisana na wizyte do dr Śmigielskiego. Dziękuje za odzew.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joawis Re: spodziectwo - Łódź 20.08.08, 12:56 hej jesteście już pewnie po wizycie. jak tam wrażenia? jak jeszcze tu zaglądasz to odpisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
2aguniek Re: spodziectwo - Łódź 07.09.08, 16:04 witam dziewczyny.nie ma sie co zastanawiać,2tygodnie temu byłam zsynem w bios-ie na operacji.są tam cudotwórcy.byłam to wiem jechałam tam 370km.WARTO KOBIETY Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka27 Re: spodziectwo - Łódź 05.03.09, 13:32 Witam, dawno tu nie zagladałam, ale zawsze lepiej niż wcale :) Juz jestesmy po operacji i wizycie kontrolnej. Wg słów lekarzy jest super :) Operacja odbyła sie w Bios-ie w Warszawie u dr Śmigielskiego. Gorąco polecam! Bios warty jest wszelkich podrózy i poniesionych kosztów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta77 Re: spodziectwo - Łódź 19.04.09, 15:55 Witam, mój synek przeszedl operacje spodziectwa miesiac temu w CZMP, operowal go dr Emeryk Samolewicz. Operacja sie udala i jestesmy juz po wizycie kontrolnej, na ktorej dr stwierdzil, ze wszystko dobrze sie goi. Jestem pelna podziwu dla umiejetnosci i wiedzy dr Samolewicza. Uwazam ze to swietny doktor. Poza tym jest uwazany za super specjaliste, jesli chodzi o operowanie tego typu wad. Jeszcze raz polecam, uwazam ze to bardzo dobry doktor. Pomógl mojemu synkowi i jestem mu za to bardzo wdzieczna Myśle tez ze bledem jest narazanie dziecka na dodatkowy stres i wiezienie go do innych miast na operacje, gdy pod nosem mamy dobrej klasy specjalistow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etienette1985 Re: spodziectwo - Łódź 27.02.18, 21:41 witam, czy zrobiła pani operację, u jakiego lekarza jeśli można wiedzieć? mama spodziaka z łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka239 Re: spodziectwo - Łódź 20.03.18, 22:31 witam serdecznie, czy mały był już operowany? w łodzi? proszę o kontakt na email edytka239@wp.pl mama spodziaka Odpowiedz Link Zgłoś
edytka239 Re: spodziectwo - Łódź 05.04.18, 06:12 Witam serdecznie, czy synek był już operowany w łodzi na spodziectwo? Proszę o kontakt na email edytka239@wp.pl mama spodziaka Odpowiedz Link Zgłoś