shermy 08.02.10, 17:33 Witam, czy jest jakaś sieć komórkowa w Hiszpanii, w której można wykupić jakiś dostęp do internetu na 3-4 tygodnie. Może jakiś pre-paid...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Internet przez komórkę w hiszpanii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 20:03 to chyba mało ekonomiczne. Duża sieć infocafee za 50 centów 1/2 godz to chyba OK. Odpowiedz Link Zgłoś
shermy Re: Internet przez komórkę w hiszpanii 08.02.10, 21:20 dzięki za info. Myślałem o czymś bardziej mobilnym, co mogę ze sobą wozić Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: Internet przez komórkę w hiszpanii 08.02.10, 22:12 Dlaczego mało ekonomiczne?Ja myśle ze jest taniej niż w PL.Choc cen nie sprawdzałem osobiście to jednak byłem w paru salonach i zostałem tam obsluzony lepiej niż w PL,wybór był większy a połączenia tańsze. Więc napewno jest pakiet internetowy w prepaidzie taki jak np.ja mam w Plusie za 10pln/100MB za miesiąc.A to nie wygórowana cena. Odpowiedz Link Zgłoś
af-bcn jakas siec jest ... 09.02.10, 10:26 przypuszczam nawet ze w wiekszosci z sieci mozna miec dostep :) a pytanie raczej dotyczy w ktorej najlepiej/taniej? Niestety nie wiem jak to jest mobilnym internetem jesli chcesz sprawdzic , oto wstepna lista z W3 i nie tylko: telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=364435#364435 ----- pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś