Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 20:31 Jaka jest ta plaza? Czy jest czysta, szeroka? Czy bedzie problem z rozlozeniem wlasnego parasola? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akodz Re: Plaża w El Arenal 19.07.10, 09:50 Plaża o kilkudziesięciometrowej szerokości (w zależności od odcinka trzy do sześciu rzędów leżaków z parasolami), piaszczysta, często sprzątana, więc w miarę czysta. Płycizna przy brzegu ciągnie się dość daleko, więc dzieci mogą się pluskać w miarę bezpiecznie, woda średnio czysta, ale przy tak obleganych plażach to niestety norma. Co tu więcej napisać? Wynajem leżaków z parasolem pewnie z 7 - 8 Euro na dzień (byłem tam w czerwcu'2003, ceny pewnie się zmieniły), nie ma problemu z rozłożeniem się z ręcznikiem czy własnym parasolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Plaża w El Arenal IP: 109.243.206.* 19.07.10, 20:24 Spokojnie !!!Dla wszystkich starczy miejsca,jak nie będziesz chciała leżeć koło głośnych Niemców idź pod palmy tam są sami Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Plaża w El Arenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 10:21 Ja chce lezec kolo Hiszpanow hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Plaża w El Arenal IP: 109.243.103.* 20.07.10, 20:27 Tylko koło Hiszpanów !!!Dobry wybór,są piękni,Anglicy ryże,Niemcy bledziuchy ,Polacy z dziewczynami.Poznaj jakiegoś Alechandro,Roberto albo Fernando. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xos Re: Plaża w El Arenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 08:39 Plaża w Arenal : www.podroze.kondi.pl/majorka-el-arenal-f517.html Moje podróże małe i duże | wynajem busów kraków | formentera Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: Plaża w El Arenal 24.07.10, 02:47 Ci Niemcy tam sa wyjatkowo ladni... ciekawe, czy oni sie tak wymieszali z Hiszpanami, czy w Niemczech tacy powstaja... Bylam pod duzym wrazeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Plaża w El Arenal IP: *.lanet.net.pl 24.07.10, 16:03 Plaża w El Arenal to najgorsza jaką widziałam (porównanie z Chorwacją, Zakynthos, Kalabrią i Bułgarią)!! Piasek przypomina klepisko, mnóstwo śmieci, miałam wrażenie, że nikt tego nie sprząta bo jeszcze długo po zachodzie słońca potykałam sie o butelki i papiery spacerując tam. W Słonecznym Brzegu na przykład plaża też była oblegana ale obojętnie o której godzinie bym tam była, nie było śmieci. W wodzie w El Arenal widziałam też sporo glonów, byłam w lipcu 2009 r. W ogóle w samej miejscowości istna dzicz, pijani i głośni smarkacze pijący na środku ulicy wino z wiaderek, miejscowość moim zdaniem pozbawiona smaku i jakiegokolwiek klimatu... Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: Plaża w El Arenal 25.07.10, 15:01 Nie zgodze sie, to jest najladniejsza plaza w okolicy, prosze sie przejsc na piechote ok 15 km do stolicy, to sie bedzie mialo porownanie... ja tak zrobilam... Poczatek plazy w El Arenal jest bardzo ladny, z palmami... Niemcy psuja klimat, ale na pewno nie mozna powiedziec, ze miejscowosc go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Plaża w El Arenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 19:37 Zwiedzilem pol swiata plaza i morze w Arenal jest jedna z najpiekniejszych na swiecie. Naprawde nie rozumiem w czym moga przeszkadzac niemcy, anglicy , czy polacy ktorzy leza obok ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Plaża w El Arenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 21:42 wlasnie wrocilam z Arenalu i musze powiedziec, ze plaza jest bardzo ladna, szeroka, woda czysta. Plaza jest codziennie sprzatana. Niemcy - fakt 'drą ryja', ale nikomu nie mozna odmowic prawa do zabawy, szczegolnie na wakacjach - no ale to juz nie o plazy. Odpowiedz Link Zgłoś