Gość: kappik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 20:23 Właśnie wróciłem z Minorki bedąc tam z Itaką, jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, tym bardziej, że sam wcześniej szukałem informacji i bardzo mało tu tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 14:28 A w jakim byłeś hotelu? Mnie interesuje Hotasa Sea Club - wyżywienie, stan hotelu, ewentualne animacje, opcja all you drink - czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapik Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 20:09 byłem właśnie w Hotasa S. C. , hotel przyjemny wszystkie pokoje z widokiem na morze, raczej nastawiony na rodziny z dziećmi (dzieciaki były poprostu wszędzie i było ich całe mnóstwo). Goście to głównie Anglicy i Hiszpanie. Mankamentem są małe skaliste plaże zlokalizowane dość daleko od hotelu-najbliższa 500m no i cholerne meduzy których naprawde należy się obawiać (widziałem poparzoną kobietę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucek Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.olsztyn.mm.pl 15.08.10, 20:16 Witam!.Mam pytanie,czy droga która prowadzi do plaży jest drogą boczną,czy ruchliwą.Czy plaża jest mocno zatłoczona?Kolejne pytanie,czy istnieje coś takiego jak walka o wolne miejsce na leżaku przy basenie...?No i ostatnie,czy w pobliżu hotelu jest jakiś sklep z artykułami spożywczymi?Dziękuję bardzo za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappik Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 09:26 Witam, droga na najbliższą plażę prowadzi ulicą praktycznie wolną od samochodów, na plaży średnio tłoczno, jest tam mały barek (prowadzi go Polka). Leżaki przy basenie jest dużo i nigdy nie było problemów z ich zajmowaniem. Jest market na terenie hotelu, ale dość ubogo wyposażany i raczej droższy niż te w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 09:45 A jak wygląda dojazd autobusem do Ciutadelli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 14:45 Wsiadasz na przystanku 107 i jedziesz z 10-15 minut u jesteś w Ciutadeli. Wróciliśmy z Minorki jakiś czas temu i było po prostu uroczo. Hotasa jest nastawiona na rodziny z dziećmi, ale bez przesady można wypocząć. Są dwa baseny i brodzik, naokoło nich są leżaczki. Obsługa bardzo miła. Jeżeli ktoś ma ochotę na wyjazd typu "tylko pijemy i imprezujemy" to niekoniecznie, ale jest cisza spokój i cudowne widoki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 15:06 A ile kosztuje bilet ? A to jeszcze się podpytam, bo planuję na przyszły rok właśnie już z maluchem :) Czy na śniadanie jest jakieś "dzieciowe" jedzenie typu kaszki, słoiczki z przecierami itp. ? Czy orientujecie się jak wygląda sprawa łóżeczka dla malucha, czy można bezpłatnie czy trzeba płacić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappik Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.icpnet.pl 17.08.10, 19:40 `z dojazdem do Ciutadelli nie ma żadnego problemu, autobusy co pół godziny, bilet coś koło 2 euro. Ogólnie sieć autobusowa jet bardzo dobrze rozwinięta i nie ma problemu z poruszaniem się po wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Hotasa Sea Club Minorka 17.08.10, 10:21 > Jest market na terenie hotelu, ale dość ubogo > wyposażany i raczej droższy niż te w centrum. 5-6 minut spaceru od hotelu jest spory, dobrze zaopatrzony market, jeszcze 5 minut dalej kilka następnych. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucek Re: Hotasa Sea Club Minorka IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.10, 22:34 Mam jeszcze parę pytań.Czy obecnie na terenie hotelu są prowadzone jakieś prace budowlane?Czy opcja HB jest wystarczająca i smaczna oraz czy hotel posiada zjeżdżalnię dla dzieci.Nie ma jej w ofercie ale jest pokazywana w galerii niektórych zdjęć..?Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Hotasa Sea Club Minorka 17.08.10, 10:19 Hotel jest na wysokim klifie.W lipcu jakieś prace były, ale od strony lądu i sporo poniżej, wyglądało to na jakąś rozbudowę części technicznej.Kompletnie niezauważalne i niesłyszalne z poziomu hotelu "właściwego". Co do HB - jedzenia dużo, wybór spory. Gorzej z jakością. Bywały dni niezłe i dni bardzo słabe.....ale to może ja taki wybredny jestem :o). Za kilka euro można zjeść w Cala'n'Blanes lub coś sobie przyrządzić, w apartamentach jest pełna kuchnia. Zjeżdżalni nie pamiętam, nie mam dzieci w tym wieku :o). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś