Dodaj do ulubionych

Majorka z 2-latkiem

IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 21:42
Witam, chcielibyśmy w sierpniu polecieć na Majorkę z naszą 2-letnią córką. Jaki hotel byłby najlepszy dla malucha? Zależy nam na opcji all, czystości, bliskiej i ładnej plaży, placu zabaw oraz ciekawej, aczkolwiek w miarę spokojnej okolicy. Z góry dziękuję za pomoc w wyborze. pozdrawiam. Asia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewcia Re: Majorka z 2-latkiem IP: *.rdpoland.eu 05.04.11, 12:35
      Byłam kilka razy na Majorce najpierw ze starszym synkiem (teraz 5 lat), a potem z dwoma (młodszy ma teraz 2 latka). Mogę polecić super hotele dla dzieci (latam zawsze z TUI) tj Iberostar Club Cala Barca lub Viva Blue. Oba hotele są opcji all inclusive z placami zabaw dla dzieci, fajnym basenami i przy plaży. Viva Blue ma specjalny basen dla dzieci ze statkiem pirackim i zjeżdżalniami, co nie jest częste na Majorce, Iberostar lub Cala Barca ma kilka basenów i jest przy samej plaży. Polecam, bo oa hotele na bardzo wysokim poziomie i dla mnie bez zarzutu.
      • gonia291 Re: Majorka z 2-latkiem 17.04.11, 12:41
        A jakieś propozycje w okolicach Palmy?
        • ibiza777 Re: Majorka z 2-latkiem 17.04.11, 17:31
          Okolice can pastilla i playa de palma. Itaka ma tam hotel Java, rainbow -el cid, orient, ecco holiday- miraflores( pomimo ze ma 2 gwiazki jest to super hotel, byłam rok temu właśnie z 2 latką )
          • g_shark Re: Majorka z 2-latkiem 20.04.11, 00:29
            ibiza777 napisała:
            > miraflores (pomimo ze ma 2 gwiazki jest to super hotel,
            > byłam rok temu właśnie z 2 latką)

Proszę o odpowiedź w dwóch kwestiach: czy bliskość lotniska nie przeszkadzała w tym hotelu? A sama miejscowość, czy nie jest zbyt rozrywkowa jak na pobyt z małym dzieckiem?
            • ibiza777 Re: Majorka z 2-latkiem 20.04.11, 12:24
              Witam. Mam osobiście to nie przeszkadza, byliśmy w tym hotelu już po raz drugi. Moja córeczka była zachwycona latającymi samolotami. a co do miejscowości Can Pastilla to jest ona bardzo spokojna. Wielu moich znajomych było właśnie w tym hotelu i zawsze wracali bardzo zadowoleni. Dużym plusem jest piękna plaza z idealnym wejściem do wody dla maluszków.
              • g_shark Re: Majorka z 2-latkiem 20.04.11, 13:09
                Dziękuję za odpowiedź.
                Jeszcze jedno praktyczne pytanie: od której rozpoczynają się w Miraflores obiadokolacje?
                • ibiza777 Re: Majorka z 2-latkiem 20.04.11, 22:01
                  Hej. O 19 lub 19.30, już teraz nie pamiętam, ale prędzej bym się skłaniała ze o 19.30. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania to pisz, chętnie odpowiem
                  • ocb92 Re: Majorka z 2-latkiem 21.04.11, 12:16
                    Witam.Ja polecam hotel Alcudia Pins, jest tam piękna plaża pyszne wyżywienie, w basenie jest zjeżdżalnia dla dzieci,w pokojach jest aneks kuchenny.Pokoje posiadają klimatyzacje.Polecam
                    • gonia291 Re: Majorka z 2-latkiem 21.04.11, 17:23
                      A czy w Miraflores są jakieś udogodnienia dla dzieci, plac zabaw może jakiś ogród bo brodzika to chyba nie ma? Może ktoś był w jakims innym hotelu w okolicach Palmy który nadaje się dla małych dzieci? Może być strona zachodnia Palmy. Dobrze by było żeby hotel był blisko plaży z łagodnym zejściem do morza, miał plac zabaw może jakiś ogród oraz łóżeczko i krzesełka do karmienia.
    • Gość: kasia Re: Majorka z 2-latkiem IP: *.159.56.194.static.crowley.pl 21.04.11, 18:05
      Ja Ci mogę napisać gdzie na pewno NIE jechać - do El Arenal - kiepska plaża, brudno, uklepany piasek, piajństwo i hałas. Can Pastilla może być choć ja bym wolała Alcudię -piękna plaża.
      • ibiza777 Re: Majorka z 2-latkiem 22.04.11, 10:03
        W Miraflores nie ma żadnych ugodnień dla dzieci. Plac zabaw jest 30 m od hotelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka