Dodaj do ulubionych

Barcelona z dziećmi

IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 19:33
Wybieramy sie w maju z całą Rodzina i zaczełam się zastanawiac czy dla dzieci Barcelona to odpowiednie miejsce, szczególnie jak się poczyta o wszechobecnej rozpuscie. Czy da sie dzieci uchronic przed takimi widokami?
Obserwuj wątek
    • o.kalamata Organizacyjnie 07.04.11, 19:51
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

"...zaczełam się zastanawiac czy dla dzieci Barcelona to odpowiednie miejsce..."

Kasiu,

Nie nudz. Zastanow sie i spisz swoje pytania w jednym watku. Nie zakladaj tysiaca
      watkow. Wiemy juz, ze lecisz do Barcelony. Co do Barcelony to nie wiem, czy
      wystarczy zapewnienie, ze wiekszosc Katalonczykow to katolicy. Dla pewnosci jednak,
      jezeli masz obawy, lec do Watykanu. Dzieci moga wowczas umrzec z nudow.

Pozdrowienia.
      • Gość: ir Re: Organizacyjnie IP: *.dynamic.mm.pl 08.04.11, 10:28
        Bez przesady,mój syn jest z nami co roku w Barcelonie przez kilka dni (zaczął z nami jeździć gdy miał 8 m-cy teraz ma 6 lat i też w tym roku jedziemy),normalne miasto , bywamy na barcelońskich plażach,spacerujemy po mieście i jakoś nie zauważyłam,żeby coś miało negatywnie na niego wpłynąć.Jedźcie i bawcie się dobrze.
        • Gość: Kasia Re: Organizacyjnie IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 10:34
          Do ir:Dziękuję.
          Co do Watykanu a własciwie Rzymu , to też mamy w planach. Rozumiem, ze kogos mogą nudzic takie pytania (moze ten ktos nie ma dzieci, jak będzie miał to moze zrozumie moje wątpliwości)
          • o.kalamata Sodoma i Gomorra 08.04.11, 15:39

> (moze ten ktos nie ma dzieci, jak będzie miał to moze zrozumie moje wątpliwości)

Kasiu, bredzisz. Nie sadze abys zrozumiala smiesznosc swojego pytania.
            Popraw sobie moherowy beret. Najwidoczniej zsunal sie Tobie na oczy
            i utrudnia czytanie.
    • dociekliwy_0 Re: Barcelona z dziećmi 08.04.11, 14:59
      > jak się poczyta o wszechobecnej rozpuscie.

Nie wiem co czytasz ale na pewno zmień przewodnik ;) i przestań mieć wątpliwości.

• Gość: Zupa Re: Barcelona z dziećmi IP: *.Red-2-136-251.dynamicIP.rima-tde.net 08.04.11, 17:39
      Unikajcie plaży. Czasem pojawiają się tam rozpustnice bez staników ;)
      • Gość: Kasia Re: Barcelona z dziećmi IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 18:34
        Ok, może to do was przemówi
        www.fakt.pl/Ruja-w-Barcelonie,artykuly,51384,1.html
        • idiota.wioskowy Rozrywki w Barcelonie 08.04.11, 19:15
          Sadze, ze powinnas zmienic rodzaj czytanej prasy. Moze poczytaj przewodnik.
          Ze zdjec wynika, ze nie sa to polscy turysci. Polscy turysci nie maja pieniedzy
          na tego typu rozrywki i nosza skarpety z sandalami.
        • Gość: Zupa Re: Barcelona z dziećmi IP: *.Red-2-136-251.dynamicIP.rima-tde.net 08.04.11, 20:19
          Oooj, tak.
          Bo do ludzi mieszkających kilka lat w Hiszpanii najlepiej przemawia polska prasa. Notabene - Fakt :D
        • dociekliwy_0 Re: Barcelona z dziećmi 08.04.11, 21:02
          Chyba nie ma sensu dyskutować, skoro powołujesz się na "TAK wiarygodne źródła"...

• Gość: Kasia Re: Barcelona z dziećmi IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 21:58
            mimo niezbyt milych komentarzy, cieszę się że zgodnie z tym co twierdzicie na takie widoki się nie natknę. Mam nadzieję, chociaz z relacji turystow tez niestety słyszałam, ze takie sceny się zdarzaja.
            • o.kalamata Fakt faktem 08.04.11, 22:37

> cieszę się że zgodnie z tym co twierdzicie na takie widoki się nie natknę. <

Nie sugerujesz chyba, ze Fakt pisze nieprawde? To byloby niezgodne z faktem.
        • lord.wiader Re: Barcelona z dziećmi 09.04.11, 11:23
          Wszystkie zdjecia spod arkad otaczajacych La Boqueria po zamknieciu. Gwarantuje, ze w nocy tam nie zajdziecie, chyba ze zalani w trupa, bo nikt na trzezwo nie pcha sie w miejsce, gdzie mozna co najwyzej obejrzec skrzynki po pomidorach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka