Dodaj do ulubionych

Warszawa-Almeria czs przelotu?

IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.11, 10:37
Ile trwa lot z W-wy do Almerii?
Obserwuj wątek
    • ibiza777 Re: Warszawa-Almeria czs przelotu? 21.07.11, 10:56
      Wylot o godz 9,a w Almerii ląduje się 12.50
      • Gość: Aneczka Re: Warszawa-Almeria czs przelotu? IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.11, 12:07
        Chodziło mi o to ile godzin się leci i jakie linie lotnicze? Czytałam Twoją opinię o Zoraida Garden.
        Czy polecasz ten hotel na wyjazd z dzieckiem 20m-cy? Jakie są pokoje od strony ulicy czy jest głośno? Jakie jedzenie czy typowo hiszpańskie? Czy byłaś na jakiś wycieczkach.
        • ibiza777 Re: Warszawa-Almeria czs przelotu? 21.07.11, 12:41
          Ja byłam z 3 letnia córeczką, i Hania bawiła się tam rewelacyjnie. Jedzenie było bardzo urozmaicone, były typowe hiszpańskie dania, ale tez były szaszłyki z kurczaka, schab, pierś z kurczaka, udka z kurczaka, gulasz, kluski, ryby, pełno sałatek, owoce, jak dla mnie wybór jedzenia był ogromny i najważniejsze wszystko było bardzo smaczne. Lecieliśmy Air Italiy Polska. Co do wycieczek to nie byliśmy nigdzie, ponieważ zwiedzanie czegokolwiek z 3 latką nie ma sensu.
          • Gość: Aneczka Re: Warszawa-Almeria czs przelotu? do Ibiza777 IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.11, 13:10
            Dzięki za odpowiedz. To ile trwa ten lot 3 czy 4h, bo w Hiszpanii jest inny czas?
            Czy w okolicy są jakieś sklepy-markety gdzie bym mogła kupić papersy i słoiki dla małego? Czy pokoje od ulicy są głośne? Czy polecasz wyjazd z tak małym dzieckiem jak moje? Jak Twoja zniosła lot?
            A czy były jakieś opóżnienia?
            • ibiza777 Re: Warszawa-Almeria czs przelotu? do Ibiza777 21.07.11, 21:23
              Dokładnie lot trwa 3.50 min, lot punktualnie. W Hiszpanii jest ten sam czas jak w Polsce. Jak najbardziej polecam ten hotel, jest idealnych dla rodzin z małymi dziećmi. Dlaczego ciągle pytasz o pokoje na ulice?? Wszyscy którzy byli z nami z triady mieli pokoje na morze, a zresztą masz klimę i wiatrak w pokoju, więc zamykasz drzwi balkonowe i masz ciszę.
              • Gość: Aneczka Re: Warszawa-Almeria czs przelotu? do Ibiza777 IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 08:18
                Dlatego pytam o pokoje z widokiem na ulicę bo czytałam , że takie pokoje dostaje się z Triady.
                A czy w tych pokojach od morza słychać wieczorne animacje? Bo boje się, że będzie głośno i kłopot ze spaniem bo mam małe dziecko?
            • Gość: pieszczoszek Zizi Aneczka Cipunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 09:30
              Trzeba sie zastanowic czy ma sens odpowiadanie na pytania blondynki
              ktora sama sie przedstawia Aneczka.
              • Gość: Aneczka Warszawa-Almeria czs przelotu? IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 11:54
                Sam jesteś blondynką. Po co się wtrącasz to nie do ciebie pytania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka