Dodaj do ulubionych

zakupy na Majorce

IP: *.icpnet.pl 27.07.11, 23:39
proszę zakupoholiczki o informacje:)
interesują mnie sklepy Zara (gdzie?) i sklepy z zabawkami. Czy trwają jeszcze wyprzedaże?
dziękuję Wam z góry kobietki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: zakupy na Majorce IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 20:58
      Zara ? przecież to szmaty są
      • megan333 Re: zakupy na Majorce 28.07.11, 22:40
        Dziwią mnie osoby, które nie odpowiadają (nie rozumieją) na pytanie i piszą na forum tylko po to aby coś napisać.
        Ale do rzeczy - również planuję zakupy na Majorce i z tego co przejrzałam store locator'y to Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Blanco i Mango mieszczą się w Palmie na ulicy Alejandro Rosello. Co do wyprzedaży niestety się nie wypowiem ale myślę, że jeśli wybierasz się jakoś na dniach to jest szansa, że jeszcze coś będzie. Udanych zakupów :)
        • Gość: gosc Re: zakupy na Majorce IP: *.icpnet.pl 28.07.11, 22:44
          bardzo Ci dziękuję!
        • Gość: gość Re: zakupy na Majorce IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 20:50
          nie piszę, aby coś napisać, tylko piszę, że to słaba firma, ich ciuchy są słaba i brzydkie. Szkoda czasu na Majorce, żeby kupować takie badziewie.
          • megan333 Re: zakupy na Majorce 29.07.11, 21:05
            Fora ci się pomyliły. O ciuchach pisz na forum do tego przeznaczonym.
            • Gość: gość Re: zakupy na Majorce IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 22:10
              a co mi zrobisz jak się ciebie nie posłucham ?
    • Gość: kumaty w zarze szmaty kupują tylko szmaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 02:32
      i tyle w temacie
      pozdro dla kumatych!
      • Gość: zara Re: w zarze szmaty kupują tylko szmaty IP: *.icpnet.pl 29.07.11, 18:19
        i lepiej Ci?
        biedactwo...
        • 4269m Re: w zarze szmaty kupują tylko szmaty 02.08.11, 21:05
          w Palmie na ulicy Alejandro Rosello mnóstwo tego:)
          przełom czerwca i lipca było pełno przecen
          sklepy mango wszystko za 50% ceny- mają też sklep w Porcie alcudia
          • Gość: g Re: w zarze szmaty kupują tylko szmaty IP: 194.153.115.* 02.08.11, 22:45
            bardzo Ci dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka