Dodaj do ulubionych

CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:05
Wybieram się na majorkę do Cala Mandia, do Insotel Club, z Neckermanna. Czy
macie jakieś informacje om tym miejscu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Grażyna Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.mech.pg.gda.pl 26.05.04, 10:17
      Tez jestem zainteresowana informacjami o Cala Mandia i hotelem Insotel Club.
      Pytałam juz wcześniej o ten hotel i miejscowość. Niestety chyba nikt tam nie
      był, bo odpowiedzi nie uzyskałam.
      • Gość: rogro Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:53
        Hotel możesz zobaczyć pod adresem www.insotel.com/vv/ccm/home.php?lng=de
        ale ważne są własne wrażenia i odczucia. na obrazkach już się kilka razy
        zawiodłem...
        • Gość: Grażyna Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.mech.pg.gda.pl 27.05.04, 09:17
          Dzięki za podpowiedź, ale tam go juz oglądałam. Wygląda nieźle. Ja dotychczas
          przed wyjazdem do hoteli z sieci Iberostar i RIU tez oglądałam hotele na ich
          stronach i muszę powiedzieć, że jak na razie sie nie zawiodłam. Hotele sieciowe
          jednak muszą standard utrzymać. Sieć Insotel ma kilka hoteli, więc hotelu
          raczej się nie obawiam, tylko chciałabym sie dowiedzieć czegoś o okolicy.
          Pytałam tez na forum wakacje, ale jak na razie bez odpowiedzi. Czyżby tam nikt
          nie był?
    • bdra1 Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club 27.05.04, 13:54
      Czesc
      kiedy wybieracie sie cala mandia????
      w czerwcu??
      B.
      • Gość: Ania Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.user.ono.com 03.06.04, 22:38
        Witam,
        Zapraszam na www.hiszpania-rentacar.pl
        Pozdrowienia z Majorki
        • uat.mat Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club 03.07.04, 09:33
          Wiesz, jesteś strasznie upierdliwa z tym swoim spamem. Od jakiegoś czasu
          zasypujesz całe forum swoimi ofertami. Netykieta nakazuje taką wypowiedź
          poprzedzić informacją, że jest to reklama. Naucz się tego.
    • Gość: jagusia Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:58
      Powtarzam pytanie, też jestem zainteresowana
    • bdra1 Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club 30.06.04, 18:42
      czy to jescze aktualne?
      ladnie tam, chociaz okolica jest mala..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka