Gość: rogro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:05 Wybieram się na majorkę do Cala Mandia, do Insotel Club, z Neckermanna. Czy macie jakieś informacje om tym miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażyna Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.mech.pg.gda.pl 26.05.04, 10:17 Tez jestem zainteresowana informacjami o Cala Mandia i hotelem Insotel Club. Pytałam juz wcześniej o ten hotel i miejscowość. Niestety chyba nikt tam nie był, bo odpowiedzi nie uzyskałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogro Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:53 Hotel możesz zobaczyć pod adresem www.insotel.com/vv/ccm/home.php?lng=de ale ważne są własne wrażenia i odczucia. na obrazkach już się kilka razy zawiodłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.mech.pg.gda.pl 27.05.04, 09:17 Dzięki za podpowiedź, ale tam go juz oglądałam. Wygląda nieźle. Ja dotychczas przed wyjazdem do hoteli z sieci Iberostar i RIU tez oglądałam hotele na ich stronach i muszę powiedzieć, że jak na razie sie nie zawiodłam. Hotele sieciowe jednak muszą standard utrzymać. Sieć Insotel ma kilka hoteli, więc hotelu raczej się nie obawiam, tylko chciałabym sie dowiedzieć czegoś o okolicy. Pytałam tez na forum wakacje, ale jak na razie bez odpowiedzi. Czyżby tam nikt nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club 27.05.04, 13:54 Czesc kiedy wybieracie sie cala mandia???? w czerwcu?? B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.user.ono.com 03.06.04, 22:38 Witam, Zapraszam na www.hiszpania-rentacar.pl Pozdrowienia z Majorki Odpowiedz Link Zgłoś
uat.mat Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club 03.07.04, 09:33 Wiesz, jesteś strasznie upierdliwa z tym swoim spamem. Od jakiegoś czasu zasypujesz całe forum swoimi ofertami. Netykieta nakazuje taką wypowiedź poprzedzić informacją, że jest to reklama. Naucz się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagusia Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:58 Powtarzam pytanie, też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: CALA MANDIA na Majorce - Insotel Club 30.06.04, 18:42 czy to jescze aktualne? ladnie tam, chociaz okolica jest mala.. Odpowiedz Link Zgłoś