0strato_sfera 06.11.11, 01:02 Witam, poszukuję noclegu w apartamencie lub na kempingu (nie namiot raczej jakiś mobil home) dla dwóch rodzin 2+2 i 2+1 w okolicach Marbella - Tarifa, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona+ja=my Re: Nocleg Marbella IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.11, 11:36 Noclegi=alojamiento < zerknij Czerwone punkty i punkciki to noclegi czekające na wynajem. Przesuń mapę na Tarifę, otrzymasz podobny wynik szukania. Tu mieszkaliśmy, lokalizacja < zerknij Tu mieszkań=kwater jest więcej niż wynajmujących. Pozdrawiamy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Nocleg Marbella IP: *.bialystok.vectranet.pl 06.11.11, 13:01 Ja w tym roku mieszkalem w Elvirii to jest jakies 10 km przed Marbella.Jest tam polska rodzina ktora wynajmuje pokój lub caly apartament.Jak cie to interesuje to daj znac a podam Ci mojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
0strato_sfera Re: Nocleg Marbella 06.11.11, 17:50 Tak, chętnie bym się dowiedział, czekam na odp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Nocleg Marbella IP: *.bialystok.vectranet.pl 06.11.11, 19:07 tommy_74@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Stolarczyk Re: Nocleg Marbella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 18:57 Witam, Tak, poproszę o kontakt do tych osób. Wybieram się tam już w kwietniu. Mój e-mail: wojtek.stolarczyk7@wp.pl Pozdrawiam gorąco - W. Stolarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszcamp Re: Nocleg Marbella 07.11.11, 23:21 Całą listę kempingów dostępnych z polskich biur masz tutaj youcamp.pl/forum/24-hiszpania/ Przy każdym kempingu podany jest operator - zawsze można porównać ceny Odpowiedz Link Zgłoś