Dodaj do ulubionych

Grecos - Majorka - ceny

06.01.12, 19:19

Czy ktoś się orientuje jak są ustalane ceny w Grecosie? Obserwuję jeden hotel na Majorce i codziennie jest inna cena - coraz wyższa. dodatkowo na zbiorczej liście hoteli cena dla zapytania jest o 2,5 tys niższa niż jak się później wchodzi w rezerwacje.wie ktoś dlaczego?
Obserwuj wątek
    • ka_ja1 Re: Grecos - Majorka - ceny 07.01.12, 18:05
      Dokładnie to samo zaobserwowałam... tez na przykładzie hotelu na Majorce od początku grudnia cena Hotelu Morito ( HB ) wzrosła jakieś 400 zł ( +,- ) od osoby ", w terminie czerwcowym. Cena podana na stronie jest prawidłowa rezerwowałam ten hotel przez agenta jednak wstrzymałam sie z wpłatą zaliczki ( cena przy rezerwacji była dokładnie taka jak na stronie - wówczas 2960/os )
      • Gość: an Re: Grecos - Majorka - ceny IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.12, 20:48
        tez sie dlugo wahalam , bo od 30.11 do 15.12 ten hotel ( morito) wzrosl o 628 zl w teminie od 24.06 , a kusza niby pormocja i jak sie zdecydowalam to obnizyli mi o 25 zl, jak sie ich zapytalam to szanownie mi odpowiedzili ze co sie czepiam jak reguralna cena jest 4640 za niego , wiec machnelam reka i wykupilam, a moglam go miec za 3197 , cena z dnia 30.11 w opcji all
    • Gość: krisss Re: Grecos - Majorka - ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 15:28
      Witajcie, 24.12.2011 otrzymalem ofertę do hotelu Morito dla rodziny 2+2 za 8050,00zł z all w terminie 15.07-22.07.2012. 4 dni później jej cena wzrosla do 10200,00zł (!!!). Masakra. Teraz waham się jeszcze czy wziąć jednak Eurocalas... Pozdrawiam.
      • muchomorek23 Re: Grecos - Majorka - ceny 10.01.12, 18:15
        Nie wiem jak ten ich system działa ale w biurze podróży ( mają nie tylko Grecosa) za pokój w Club Beach font de sa cala zapłaciłam o prawie 3 tys mniej niż wskazywała strona internetowa Grecos przy rezerwacji ze strony. mam nadzieję że hotel będzie ok. wg sprzedawcy cena powinna być wszędzie taka sama no ale jak widać warto się przejść i sprawdzić w innym miejscu.
        • Gość: Anna Re: Grecos - Majorka - ceny IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.12, 17:32
          Ceny w tym roku sa kosmiczne i bardzo się wachały ale na szczeście dla mojej rodziny udało mi się dokonać rezerwcji w dobrym momencie i za Hotel Morito zapłaciłam 2900 zł w terminie 24 czerwiec w opcji All
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka