Dodaj do ulubionych

transport z Girony lub Barcelony do Tossa de mar

24.06.12, 11:24
przyjeżdżam do Barcelony późnym wieczorem lub nawet nocą-może ktoś orientuje się czy jest jakiś środek transportu do Tossa de mar, czy trzeba czekać do rana :) mogę też wysiąść w Gironie jeżeli łatwiej będzie się dostać do Tossy
Obserwuj wątek
    • Gość: af-bcn jesli nie SARFA / Sagales to SHuttleDirect IP: *.184.16.180.dyn.user.ono.com 25.06.12, 18:08
      Zobacz rozklady jazdy autokarow,
      Wydaje mi sie ze po 20ej - 21ej nie ma kursow.

Mozesz zobaczyc czy shuttledirect czy resorthoppa zabieraja nie tylko z lotniska (Girona)

Pozdr
      • Gość: oli Re: nocną porą do Tossa de Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.12, 18:36
        sprawdź www.sarfa.com/paginas/sarfa_portada.php?id_empresa=2. są zakładki.Więc odpada.Pociągi z BCN też o północy kończą. Pozostaje resorthoppa.es lub schuttledirect com albo czekanie do rana....
        • Gość: oli Re: nocną porą do Tossa de Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.12, 16:10
          tak na marginesie to z Girony masz znacznie blizej... a co za tym idzie - taniej ;)
      • kudlata13 Re: jesli nie SARFA / Sagales to SHuttleDirect 26.06.12, 21:58
        Dzięki za pomoc! Skontaktowałam sie z ShuttleDirect jak nie oni to czeka mnie noc w Barcelonie :), rozkłady sprawdziłam-regularne linie kursuja do 22 z Barcelony a ja przyjadę raczej później
        • Gość: oli Re: jesli nie SARFA / Sagales to SHuttleDirect IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.12, 13:28
          jeśli zamówiłaś i zapłaciłaś to możesz na nich liczyć...W sumie pociąg czy autobus jedzie od 5.30 - 6-ej więc przeczekanie 2-3 godz też nie jest masakrą...Powodzenia ;)
    • Gość: Milena Re: transport z Girony lub Barcelony do Tossa de IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.12, 16:04
      Superpromocja do 15 lipca na wyjazdy do Hiszpanii-Costa Brava!!!!!!!!!!!!!
      wyjazdydlastudentow.pl/oferta/4/hiszpania.html
      • Gość: ema Re: reklama biura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.12, 19:12
        ale jesteś nudna :( Trzeba było utworzyć nowy wątek a nie we wszystkich pisać te samą reklamę...
      • www.gdansk-barcelona.pl Re: transport z Girony lub Barcelony do Tossa de 29.09.12, 21:18
        paczki przesyłki Gdańsk-Barcelona bus 3,5 t jeżdżę regularnie Barcelona-Gdańsk Gdańsk-Barcelona szukam stałych zleceń
        Tekst linka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka