Dodaj do ulubionych

Majorka-oferty first minute

IP: *.play-internet.pl 10.09.12, 10:22
Witam,chcemy wybrac sie na tą wyspe w czerwcu 2013
Wiem,że oferty first pojawiaja sie dopiero w pażdzierniku,czy ktos też oczekuje fajnych zniżek na przyszłe wakacje? Wybraliscie juz biuro,na co zwracać uwagę przy rezerwacji.To nasze pierwsze wakacje za granicą!!! dziękuję za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Majorka-oferty first minute IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.12, 23:21
      Ja co roku kupuję firsta z Neckermanna ,też mi się marzy Majorka-tylko nie El Arenal-podobno to nie zbyt fajne miejsce na Majorce!
      • Gość: pyrka Re: Majorka-oferty first minute IP: *.icpnet.pl 14.09.12, 10:22
        joanna a na jaka znizke mozna sie zalapać z nekermana slyszalam ze grecos mial oferty na ten rok nawet 25-30%
        • Gość: Joanna Re: Majorka-oferty first minute IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 23:03
          Trudno mi tu mówić o zniżkach %,oglądam ceny z Neckermanna i porównuję z innymi biurami oraz ze swoim budżetem,fajne ceny mają nowości.W tym roku udało mi się być 2 tyg.z hb w hotelu 4* w Maroku za 2600zł-oferta first z Necka,byłam też kiedyś na Fuerteventura na południu Jandia w pok.1osobowym z widokiem na ocean z hb za 3300zł.
      • Gość: gość Re: Majorka-oferty first minute IP: *.ip.netia.com.pl 14.09.12, 10:26
        Joanno, a które miejsca na Majorce mogłabyś polecić? Ja akurat nie lubię takich kurortów z tysiącem młodych głośnych i tylko bawiących się młodych ludzi. Chciałbym troszkę wypocząć ale jeszcze więcej zobaczyć i pozwiedzać. Wiem,że bez wynajęcia autka by się nie obeszło. Ale może się mylę? może i da radę autobusami się przemieścić?
        • Gość: bjk Re: Majorka-oferty first minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 18:59
          Witam. Firsty będą pewnie na przełomie października i listopada - w Polsce oczywiście. Niemiecki Neck ma już oferty na Majorkę na rok 2013 i to w cenach ok 30% tańsze niż u nas! Generalnie w tym roku Mallorca była bardzo droga. Tańsze były Kanary i właśnie w tym roku wybraliśmy Teneryfę - super wyspa. Ale wracając do Majorki to zawsze najwięcej hoteli faktycznie ma Neckermann. Te zniżki Grecosa to ściema, bo ceny takie same jak w innych biurach. My byliśmy w 2010 z Grecosem i wtedy cena była jeszcze znośna - 7700 hb za 2+1 w lipcu. Byliśmy w Cala Millor w hotelu Morito - polecam. Miejscowość bardzo fajna, bez wrzasków niemieckich małolatów jak to bywa na południu wyspy. Jest to miejscowość typowo rodzinna z cudowną plażą. Można bez auta objeździć okoliczne kurorty komunikacją miejską. W 2013 chcemy również polecieć na Majorkę :) Marzy mi się Alcudia z najpiękniejszą plażą na wyspie, fajne jest też Can'Picafort. Jeżeli możecie to unikajcie miejscowości na południu blisko lotniska, no chyba, że macie po 20 lat to wtedy 14 dniowa impreza jak najbardziej Was oczaruje :) Pozdrawiam i też niecierpliwie czekam na pierwsze oferty.
        • Gość: Joanna Re: Majorka-oferty first minute IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 22:58
          Sama na Majorce jeszcze nie byłam ale większość mojej rodzinki lata tam co roku głównie do Cala Millor,Bucht von Alcudia i Can Picafort.Najgorsze miejsce to podobno El Arenal-dlatego też dużo tańsze.Fajne ceny w tym roku miało TUI
    • Gość: Ania Re: Majorka-oferty first minute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.12, 08:51
      Ja zawsze rezerwuję firsty w TUI, na Majorce raczej polecam hotele w okolicy Alkudii (piękna plaża) lub wschodnie wybrzeże (rejon Cal Millor, Sa Coma). TUI ma bardzo ma zawsze bardzo atrakcyjne promocje na firsty, w tym super atrakcyjne ceny dla dzieci (wyjeżdżamy zawsze cała rodzinką z 2 dzieci). Na Majorce byliśmy z TUI już 3 razy i jeden raz byłam z Neckermannem i jednak bardziej jestem zadowolona z TUI. W TUI katalogi na lato 2013 mają być w połowie listopada.
    • Gość: gosciu Re: Majorka-oferty first minute IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.12, 10:26
      Bylem wczoraj w tui i firsty maja sie pojawic 15.11 zobaczymy jakie promocje zaoferuje nam biuro.W tym roku zaoszczedzilem 2000 wybierajac first na kanary.pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Majorka-oferty first minute IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.12, 10:51
      W sierpniu 2012 byliśmy na Majorce z Grecosem w hotelu Beverly Playa. Wczasy wykupiliśmy w marcu więc takie nie zupełnie first "first minut". Za trzy osoby zapłaciliśmy prawie 9 tys. Później ta sama oferta nigdy nie była już tańsza. śledziliśmy ceny mniej więcej do początku lipca gdyż potem nasz termin nie był już dostępny. Rodzina którą poznaliśmy na miejscu za dokładnie te samą ofertę zapłaciła, chyba w czerwcu, 12 tys. Rachunek jest więc dość prosty. Był to nasz już czwarty wyjazd z Grecosem, zawsze wykupywaliśmy wczasy luty/marzec i zawsze sporo na tym zaoszczędziliśmy.
    • Gość: gosc Re: Majorka-oferty first minute IP: *.echostar.pl 19.10.12, 09:52
      A nie lepiej samemu sobie zorganizowac wyjazd. Kupic bilet i zarezerwowac hotel. Ja byłam na Majorce w pażdzierniku ( oczywiście indywidualnie bez biura) i caly mój koszt do 1200,- na 8 dni. Zwiedziłam również stolicę wyspy z piękna katedrą jak również Valldemossę.
      • Gość: Hania Re: Majorka-oferty first minute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.12, 10:43
        Może indywidualny wyjazd jest opłacany dla osób dorosłych, ale jak jedziesz z dziećmi to już nie bardzo, same bilety lotnicze dla 4 osobowej to duży wydatek, ja porównywałam wyjazd do upatrzonego hotelu z biura podróży i gdybym to wszystko sama organizowała i okazało się, że tylko za dzieci w pokoju rodzinnym w biurze podróży płacimy niewiele więcej niż indywidualnie za sam bilet lotniczy, wydaje mi się, że biura podróży mają jakieś upusty i promocje dla dzieci (stałe ceny bez względu na długość pobytu), a doliczając jeszcze czas poświęcony na zorganizowanie tego wszystkiego, transfery z lotniska itp. (chcieliśmy jechać do hotelu w Alcudii) to wolę zapłacić w biurze i mieć wszytko podane na tacy.
        • Gość: jAAn Re: Majorka-oferty first minute IP: 217.5.150.* 21.10.12, 14:49
          Witam
          Od 12 lat latam do Hiszpanii TYLKO z niemieckich biur i oczywiście rezerwując wcześniej (nawet od października) a więc polecam każdemu .
          Oczywiście ceny są ZAWSZE o wiele , wiele niższe niż z polskich biur i przede wszystkim pewne że nie zbankrutują ( odpowiednie zabezpieczenia rządu RFN).
          Za kilka dni pojawią się pierwsze oferty z Neckermanna , Alltoursa i Tui a więc oczy szeroko otwarte.
          Pozdrawiam
          Jak ktoś ma jakieś pytania co do rezerwacji i całej procedury w miarę swoich możliwości i wiedzy mogę pomóc
          abra-kadabra2012@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka