Dodaj do ulubionych

Mecz na Camp Nou

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 13:26
Chcę zabrać męża do Barcelony na mecz. Bylibyśmy w Barcelonie w sobotę ok 14 mamy (przylot) i tego też dnia może odbyć się mecz, jeszcze nie wiemy czy to będzie sobota czy niedziela no i godzina też nie wiadoma (wpisują tylko że pomiędzy 15-22). W najgorszej sytuacji nie zdążymy na ten mecz- jak zacznie się o 15 i teraz moje pytanie, czy ewentualnie wpuszczają na już rozpoczęty mecz? Chociaż nie sądzę, aby mecz zaczynał się tak wcześnie, z reguły zaczynają się one ok 20, no ale może akurat będziemy mieć pecha... A jeżeli mecz zacznie się np o 20 to na ile wcześniej przed meczem zaczynają wpuszczać na stadion? Może ktoś z Was orientuje się w tych kwestiach i mi coś doradzi, bo sama nie wiem, czy kupować te bilety?!
Obserwuj wątek
    • Gość: tommy Re: Mecz na Camp Nou IP: *.bialystok.vectranet.pl 30.11.12, 17:31
      Jesli mowisz o tej sobocie to mecz z Bilbao jest o 20.00.Co do kwestii biletow to raczej bedzie ciezko,z tego co slyszalem.Ja w Madrycie nie mialem z tym klopotu i nawet 1/4 stadionu byla pusta,ale w Barcelonie sa zawsze komplety,no chyba za Copa del Rey:)Powodzenia
    • Gość: Mirek Re: Mecz na Camp Nou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 20:03
      Jeżeli kupisz bilety to wejdziecie. Mecze są wieczorem a stadion otwierają 2 godziny przed meczem. Z wejściem w trakcie także nie ma żadnego problemu
    • Gość: gość Re: Mecz na Camp Nou IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.11.12, 20:20
      Barcelona tak wczesnie nie rozgrywa meczy. Przygotyj sie ze bedzie to 20.00 czy ok 21 , 21.30 a nawet (tak mi sie wydaje ze i o tej grali) 22...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka