Dodaj do ulubionych

Gran Canaria.....POMOCY!!!!!!!

11.07.04, 20:12
Bardzo prosze o informacje o Playa del Ingles hotel "Green Field"......mialy
to byc wymarzone wakacje....jade tam na dwa tygodnie (maz i dwoje
dzieci)....po przeczytaniu informacji na roznych "Forach " raczki mi
opadly.....moze ktos ma dobre doswiadczenia ?????? .....bardzo prosze
podbudujcie mnie psychicznie,bo juz sama nie wiem....piszcie tylko to co
dobre ...zlego sie dosyc naczytalam.....dziekuje za wszelkie
informacje.Pozdrowionka...
Obserwuj wątek
    • Gość: pascal Re: Gran Canaria.....POMOCY!!!!!!! IP: 5.5.* / 80.58.20.* 14.07.04, 18:29
      mieszkam na gran canarii. playa des ingles znajduje sie na poludniu wyspy gdzie
      przez caly rok panuje ladna pogoda. tego hotelu nie znam ale chyba nie ma sie
      czego obawiac. kanary sa troche drozsze od hiszpanii ale bez przesady. warto
      sie tu wybrac na wakacje o kazdej porze roku. pozdr.
      • saniam Re: Gran Canaria.....POMOCY!!!!!!! 15.07.04, 19:31
        HI Pascal.....bardzo Ci dziekuje za odpowiedz....male pytanko jeszcze ...jesli
        mozesz naturalnie.....jak tam z autkiem ...slyszalam,ze lepiej bukowac na
        miejscu ...to znaczy w swoim biurze podrozy....moze masz jakies inne informacje
        na ten temat.. jesli tak ,to prosze o koszta ..z gory dziekuje i za to ,ze
        zainteresowales sie moim watkiem.....pozdrowienia....Anka
        • crucero Re: Gran Canaria.....POMOCY!!!!!!! 16.07.04, 12:11
          w PdI jest b.duzo wypozyczalni. zrob rekonesans, bo z hotelu(czyt.biura podrozy)
          nie dostaniesz najtaniej. ceny od ok.140 euro za tydz-nie sugeruj sie cenami
          na "plakatach", gdyz z reguly nie uwzgledniaja ubezpieczenia.
          ale jak na tak mala wyspe tydz samochodem to za malo:) jest niemozliwa
          • Gość: pascal Re: Gran Canaria.....POMOCY!!!!!!! IP: 5.5.* / 80.58.20.* 16.07.04, 12:36
            najtansze oferty to 20 euro dziennie lub 300 miesiecznie. zaleznie jak dlugo
            chcesz pozostac. jednak trudno znalezc taka oferte. na lotniskach przewazaja
            oferty drozsze 30, 50 euro. najlepiej pojechac autobusem lub taxowka ( sa
            bardzo tanie ) do playa del ingles i tam szukac. mam znajoma wypozyczalnie
            ktora w takiej cenie pozycza corse lub cinquecento. jej biuro miesci sie w
            centrum com kasbah. ale sa tez inne najwiecej na playa del ingles.
            • Gość: saniam Re: Gran Canaria.....POMOCY!!!!!!! IP: *.54.247.252.tisdip.tiscali.de 17.07.04, 16:44
              hi ,Pascal ja bede wlasnie w Playa delIngles i z tamtad wlasnie chce sie
              wydostac......dzieki za odp....pozdrawiam Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka