Dodaj do ulubionych

Port Aventura

14.07.04, 13:07
Jeśli ktoś ma pytania - piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Port Aventura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 16:49
      ile kosztuje wstep:)?
      • lennox Re: Port Aventura 14.07.04, 18:01
        Wstęp kosztuje w zależności od pory roku, ale Lipiec - Sierpień ok 25E - i
        robisz co chcesz i ile razy chcesz ;-)
        Mnie szczególnie przypasiła Polinezja i Dziki Zachód.
        Pozdrawiam
        • Gość: quantas Re: Port Aventura IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 18:35
          no i ten cudowny roolercoaster jest fascynujący. Nie omieszkajcie tez odwiedzić
          Costa Carraibe bo tam równiez jest cudownie. Najlepiej po pół dnia tu i tu,
          ale nie w jeden dzień bo dzieci się wykończą.
          • lennox Re: Port Aventura 14.07.04, 18:49
            No Rollercaster jest profi !!, on jest w Chinach, zresztą Port Aventura ma
            takie coś w sobie że wszystko jest bajeczne ;-)))
            pozdrawiam
            • Gość: Poki Re: Port Aventura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:55
              Moim zdaniem też najlepszy jest Dziki Zachód - zajebisty klimat. Ale najgorsze
              jest to, że pierwsze gdzie poleciałem po wejściu to rollercoaster i po trzech
              przejażdżkach odeszła mi ochota na jakiekolwiek wirowanie na
              innych "karuzelach" ;) najlepiej jest tam przyjść wieczorem bo na zakończenie o
              północy jest zawsze bajeczny spektakl, naprawdę warto go obejrzeć - zajebista
              gra świateł, sztucznych ogni i latających postaci - miodzio. A jak już
              będziecie w tamtej okolicy to polecam wybrać się do Vicenc de Calderc - mała
              mieścina ale bardzo fajna, na plaży są takie małe oazy z palm gdzie można się
              schować przed słońcem kiedy się zmęczymy opalaniem. Pozdrówki
            • Gość: Mark JAK TAM DOJECHAĆ IP: 193.28.239.* 21.08.04, 08:54
              W którym miejscu Hiszpanii to jest ?, jak tam dojechać od Barcelony ??
              • Gość: G Re: JAK TAM DOJECHAĆ IP: *.pl / *.enterpol.pl 22.08.04, 22:09
                www.portaventura.es/resort/como_llegar.asp?pNivelA2=122&pNivelA1=22&pNivelA=1#
              • Gość: Pawel Re: JAK TAM DOJECHAĆ IP: 195.94.199.* 15.09.04, 08:27
                Jak tam najlepiej i najtaniej dojechac z barcelony?pociagiem czy autobusem?a
                moze z Lioret de Mar mozna?
                • adams123 Re: JAK TAM DOJECHAĆ 15.09.04, 08:34
                  Pociągiem jest chyba najlepiej a sam Port Aventura ma nawet swoją stację
                  kolejową.
    • Gość: CHEmick Re: Port Aventura IP: *.mtm-info.pl 17.09.04, 22:07
      taaaaa. a ja tam polecam ogrodki dzialkowe po drugiej stronie torow. WYPAS,
      szczegolnie jak ktos lubi granaty:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka