agnes_ka13 15.08.04, 12:22 Jak to jest teraz z zakladaniem firmy w Unii,chodzi mi konkretnie o Hiszpanie.Chce cos otworzyc razem z mezem,ktory nie jest obywatelem unijnym.Prosze o porady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: samozatrudnienie w UE IP: 5.5.* / 80.58.50.* 19.11.04, 22:36 czesc zalezy co chcecie robic?mozna zalozyc dzialalnosc w polsce i robic interesy w hiszpani nawet tak mozna tutaj pracowac na koniec wystawiamy tylko rachunek osobie ktura nam zekomo zlecila niby pracy i finito tak mozemy robic przez caly czas co miesiac dzialalnosc najlepiej miec szeroko rozwinieta jak np wszelkie uslugi jakie tylko da sie wpisac nie zapomnij na koniec sie rozliczyc z podatku robisz to w polsce na koniec roku a i musisz co miesia placic w polsce zus i to wszyskto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: samozatrudnienie w UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 10:41 ja tez chce założyc tam firme troche wiem wiec mozna pisac bezposrednio mdrmedia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: samozatrudnienie w UE 20.02.05, 18:41 Zalozenie firmy to pryszcz, trzeba miec tez pomysl jak ja poprowadzic - z czegos trzeba zyc, placic podatki itp. A konkurencja duza, i wy chcecie jechac biznesy prowadzic, nie znajac jezyka i realiow lokalnych..... Polecam zimny prysznic biznesmeni... Odpowiedz Link Zgłoś