ania-kar 14.02.14, 15:53 Planuje wakacje w tym roku w Hiszpanii w Lloret de Mar, jakie biuro podróży polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinoit Re: Hiszpania- Lloret de Mar 14.02.14, 20:01 Dobre biura nie proponuja Lloret . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Hiszpania- Lloret de Mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.14, 19:57 Do LL. możesz wybrać się na własną rękę, żaden problem. Kwestia wyboru dobrego hotelu. A czy brałaś pod uwagę Tossa de Mar skąd możesz autobusem do LL dojechać za 1,5 E w 20 min ? Znaczniej przyjemniejsza miejscowość. Popieram kolegę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Hiszpania- Lloret de Mar IP: *.146.246.94.ip4.artcom.pl 16.02.14, 18:37 Hej, my już zaplanowaliśmy majówkę w Hiszpanii - hotel zarezerwowany przez booking.com, bilety ryanair Krk-Girona tez już kupione. W planach zwiedzanie Barcelony, Girony, oraz okolicznych miasteczek koło Lloret de mar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Hiszpania- Lloret de Mar IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 20:30 Witam, też planujemy wypad do Barcelony , ale kompletnie nie wiem jak to dobrze zorganizować - może pomożecie ? Z góry dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackunr10 Re: Hiszpania- Lloret de Mar 11.04.14, 22:32 Po Barcelonie jeżdżą piętrowe autobusy, które objeżdżają główne atrakcje turystyczne i zabytki miasta. Kupuje się bilet całodniowy i można zwiedzać do wiwatu, wsiadać i wysiadać na każdym przystanku. Autobusy kursują co jakieś 5, 10 min. Nie radzę parkować w centrum bo zapłaciliśmy majątek za kilka godzin postoju :) Jeśli chcesz jechać do Hiszpanii autem to zachęcam do zjechania z autostrady i przejazd bocznymi drogami. Przepiękne widoki czekają szczególnie we Francji. Do tego zaoszczędzone pieniądze lepiej wydać na porządną kolację z dobrym winem. Odpowiedz Link Zgłoś
jackunr10 Re: Hiszpania- Lloret de Mar 11.04.14, 22:22 My byliśmy w Lloret z Neckermannem, ale taniej wyjdzie na własną rękę, np. z booking.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hiszpania- Lloret de Mar IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.14, 07:42 Ja jadę 18 wrzesnia z biura pai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Hiszpania- Lloret de Mar IP: *.lindner.com.pl 01.09.14, 13:47 Również wybieram sie do LLoret w II połowie września, ale przeraża mnie trochę pogoda. Dokładnie nie sprawdziłam prognoz i umiejscowienia miasteczka LLoret de mar przed dokonaniem rezerwacji i teraz trochę żałuje wyboru ze względu na temperaturę ok 20 st Odpowiedz Link Zgłoś
scierplaminoga Re: Hiszpania- Lloret de Mar 29.06.14, 02:16 wszystkie popularne biura zaoferują Ci podobny poziom usługi, jeżeli będzie to hotel 3* będzie dobre jedzenie, przeciętny alkohol i animacje, basen, czyste pokoje i bliskość morza, przelot tym samym czarterem, bo biura wykupują po pare miejsc w tych samych liniach. Ja byłem z neckermanem w Sambie, było OK, chyba, że komuś potrzebny jest do wszystkiego rezydent, wtedy może narzekać, bo ten prócz sprzedawania wycieczek był nie zbyt przydatny, na odprawie do Polski się nie pojawił. Drugi raz, nie brałbym do Loret biura podróży, bo można samemu to wszystko ogarnąć, znając 10 słówek po angielsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rekris Re: Hiszpania- Lloret de Mar 02.09.14, 10:57 Potwierdzam, Lloret najlepiej samemu - czyli tani lot, hotel itp, wszystko bezproblemowo - poza sezoniem wyjdzie 2-3 razy taniej. W sezonie - to już może być różnie, czasem z biura podróży może być lepsza oferta! Odpowiedz Link Zgłoś