Dodaj do ulubionych

do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:28
Hej, powiedzcie mi jak wyglądaja warunki pogodowe w kwietniu czy maju w
Hiszpanii? Chodzi mi o to czy warto się w tym czasie wybrać np na Costa Brava
czy też istnieje wtedy najwieksze prawdopodobieństwo ulewnych deszczów. Putam
bo zamierzamy sie wybrać gdzieś w podróż poślubną właśnie w tym czasie i nie
wiemy czy warto
Obserwuj wątek
    • Gość: felicjan PODRÓŻ POŚLUBNA W HISZPANII???? BEZNADZIEJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:36
      zWLASZCZA W KWIETNIU, NIE JEDŹCIE TAM, PADA DESZCZ JEST PASKUDNIE I STRASZNIE
      DROGO, NIE POLECAM, CHYBA ŻE NA POŁUDNIE, TAM TO NIE WIEM
      • Gość: LILA Re: PODRÓŻ POŚLUBNA W HISZPANII???? BEZNADZIEJA IP: 5.5.* / 80.58.33.* 18.08.04, 16:17
        NIE, TO BZDURA! MIESZKAM TUTAJ WIEC MOGE CI POWIEDZEIC ZE SPOKOJNIE MOZECIE
        JECHAC W KWIETNIU, A CENY SA NA PEWNO NIZSZE NIZ W SEZONIE (CHYBA ZE BYLABY TO
        WIELKANOC). JESLI CHCECIE JECHAC NA COSTA BRAVE TO NAJLEPIEJ UNIKAC TYPOWO
        TURYSTYCZNYCH MIEJSC I ZNALEZC JAKAS MALA WIOSKE JAKO BAZE NA WYPADY.
        • Gość: monika Re: PODRÓŻ POŚLUBNA W HISZPANII???? BEZNADZIEJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:56
          OOO dzięki, nie wiem co robić, nie wiem jak tam z pogodą, chciałabym zaznać
          słońca, podobno wtedy dużo pada, a na Teneryfe nie bardzo mnie stać
          Bardzo dziękuję za odpowiedź, jeśli możesz napisz mi czy w okolicy kwietnia
          maja dużo pada ?
          Pozdrawiam Monika
    • Gość: Grażyna Re: do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA IP: *.mech.pg.gda.pl 18.08.04, 17:04
      Ja potwierdzam, że kwiecień i maj to nie najlepsza pora na wypoczynek na Costa
      Brava. O tej porze roku często pada, może zdarzyć się ładna pogoda, ale możecie
      też trafić na ciągły deszcz i zimno. A w podróży poślubnej nie warto ryzykować.
      Miejscowość polecam Tossa de Mar, ale o innej porze roku, np. początek
      września. Ludzi już mniej, a pogoda bardzo dobra. A jeżeli koniecznie przełom
      kwietnia/maja to polecam Wyspy Kanaryjskie. Na Balearach i Costa del Sol (to
      wybrzeże też polecam) w maju też można trafić na dwa tygodnie ulewy prawie non
      stop.
      • Gość: monika Re: do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:50
        Dzięki, za odpowiedź, nie wiem coo robić, Kanary są drogie, ale nie chce
        deszczu, to chyba będize trzeba zainwestować
        Jezszcze raz dzięki
    • Gość: anja Re: do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA IP: *.cargosped.pl 20.08.04, 10:11
      Byłam na Costa Brava na przełomie kwietnia i maja. Pogoda była pól na pół:
      trochę słońca, trochę deszczu, wieczory zdecydowanie chłodne. Odradzam więc
      camping :)
      • Gość: monika Re: do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:22
        Bardzo Ci dziekuję!!!!
        Pozdrawiam
    • Gość: Marek Re: do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA IP: *.teresin.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 15:48
      Przecież możecie jechać na południe, Hiszpania to spory kraj, polecam na zachód
      od Almerii
    • Gość: josua Re: do Hiszpanii w Kwietniu!!! PODRÓŻ POŚLUBNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:38
      kupa deszczu nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka