Dodaj do ulubionych

Alhambra- bilety pomóżcie

20.05.14, 21:24
Od paru dniu próbuję kupić bilety na zwiedzanie Alhambry na stronie www.ticketmaster.es.
Za każdym razem po wypełnieniu wszystkich danych dotyczących karty kredytowej i zaznaczeniu Acepto las condiciones generales i przyciśnięciu Continuar , pomimo zaakceptownia płatności kartą pojawia się komunikat błąd na stronie spróbój ponownie za kilka minut. Proszę o pomoc. Czy robię coś nie tak ? Może znacie inną stronkę do dokonania rezerwacji biletów .
Obserwuj wątek
    • mama.globtroterka Re: Alhambra- bilety pomóżcie 20.05.14, 21:44
      w zeszlym roku mialam podobnie. po ktorejs probie sie udalo. sprobuj zmienic przegladarke.
      • mama.globtroterka Re: Alhambra- bilety pomóżcie 20.05.14, 21:49
        a i jeszcze jedno. ja kupowalam na chyba na alhambra-tickets.es
        dokladny link znajdziesz na moim blogu - w poscie o Granadzie. teraz nie mam jak przekopiowac bo pisze z komorki w ktorej zaraz mi padnie bateria ;(
    • byczek-m Re: Alhambra- bilety pomóżcie 26.05.14, 21:55
      Dziękuję za odpowiedz. Na podanym adresie można zamówić bilety tylko z przewodnikiem do pobrania przez co są one droższe o około 9 eur na 1 bilecie. Może znacie jeszcze inną stronkę umożliwiająca zakup biletów przez internet do Alhambry?
      • mama.globtroterka Re: Alhambra- bilety pomóżcie 29.05.14, 12:59
        na stronie którą podałam jest link do zakupu biletów bez przewodnika. sama tak kupowałam
    • byczek-m Re: Alhambra- bilety pomóżcie 28.05.14, 19:30
      Czy nikt więcej nie ma doświadczeń z zakupem biletów do Alhambry , którymi mógłby się podzielić .Próbowałam przez różne przglądarki ale efekt ten sam marny .Dalej wyskakuje ten sam błąd .
      • Gość: gg Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: *.Red-83-39-93.dynamicIP.rima-tde.net 28.05.14, 21:07
        Może to wina karty?(saldo/limit etc.)
        Zapewne nikt nie spróbuje bo jak sam widzisz to ostatni etap płatności. Tym bardziej ty nie wyślesz pieniędzy nie mając pewności, że ktoś ci zapłaci.

Moja propozycja to podejdź do biura podróży i spróbuj u nich. Ewentualnie inny komputer/karta płatnicza.
        • Gość: ann Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.14, 22:07
          To może być wina karty. Kupowałam bilety 16 maja na stronie ticketmaster, ale nie chciało przyjąć Visy, za to z MasterCard poszło gładko. Kupowałam na 2 lipca i z tego co widziałam, biletów było jeszcze sporo. Powodzenia.
      • Gość: menexpert Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: *.ip.oxynet.pl 07.06.14, 13:34
        www.ticketmonument.com/tickets-alhambra.php
        • m_sl Re: Alhambra- bilety pomóżcie 27.03.15, 22:20
          Chciałabym kupić bilety na lipiec. Ale żadna z tych stron nie działa. Nie można kupić żadnych biletów.
          Doradźcie, co robić?
          • Gość: Marcin Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: *.Red-88-15-61.dynamicIP.rima-tde.net 28.03.15, 00:10
            www.granadatravel.com/visitaguiada.php
            www.alhambra.org/guia/precio-entradas-alhambra.asp
            www.ticketmaster.es/nav/es/mucho_mas/granada/alhambra_y_generalife_09oz/alhambra_general/entradas.html?canalMB=ALH
          • Gość: dana Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.03.15, 13:48
            Witam!
            Mam podobny problem. Czy udało sie Tobie zarezerwować bilety? Prosze o pomoc i o info.
            • byczek-m Re: Alhambra- bilety pomóżcie 01.04.15, 21:09
              Ja w końcu zamówiłem bilety na tej stronce www.ticketmonument.com/tickets-alhambra.php w kwietniu 2014 r. - bilety na sierpień 2014 . Po przyjeździe do Alhambry jak zobaczyłem te tłumy w kolejce do kasy to bardzo się ucieszyłem , że zamówiłem je wcześniej. Odebraliśmy je w biurze z boku budynku z kasą główną i zostaliśmy wpuszczeni bocznym wejściem bez żadnego stania w kolejce.
              • m_sl Re: Alhambra- bilety pomóżcie 01.04.15, 22:25
                No ale na tych stronach nie można kupić żadnego biletu do końca czerwca. Czerwiec pojawił się dziś (1 kwietnia) , i od razu wszystko było wyprzedane.
                Czy może ja coś źle robię? POMOCY!
                • Gość: gg Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: 80.31.144.* 02.04.15, 21:24
                  nie tylko nie ma czerwca ale i w ogóle wakacji.
                  postaram się jutro zadzwonić po informację chociaż może być problem bo jest fiesta nacional(dzień wolny od pracy). jak się nie uda, zadzwonię w poniedziałek.
                  mnie również to interesuje bo będę miał gości w wakacje, więci mnie przyda się ta informacja.
                  • m_sl Re: Alhambra- bilety pomóżcie 02.04.15, 22:40
                    Wielkie dzięki! Będę czekać :)
                    • Gość: gg Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: *.Red-2-138-238.dynamicIP.rima-tde.net 03.04.15, 12:36
                      Udało MI się dodzwonić i tak...
                      Automatyczna sekretarka poinformowała, że bilety na czerwiec będą dostępne w ciągu kwietnia.
                      Po odsluchaniu jakiejś partyturY,y po 5 minutach miła pani powiedziała, że jak na razie nie wiadomo kiedy będą w sprzedaży bilety na miesiące wakacyjne. Kazała zadzwonić w połowie kwietnia, na początku maja. może już coś będą wiedzieć.
                      Na pytanie dlaczego nie ma biletów, nie umiała odpowiedzieć.
                      Pozostaje ciągłe sprawdzanie podanych stron kiedy pojawią się bilety.
                      Zadzwonię również w terminach podanych wyżej i jeśli coś będzie wiadomo poinformuję was na forum
                      • Gość: Marcin Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: 213.143.48.* 03.04.15, 12:50
                        Ot Hiszpania w calej swej poludniowej naturze:)
                      • m_sl Re: Alhambra- bilety pomóżcie 03.04.15, 15:33
                        Dzięki :)
              • ania_koterska Re: Alhambra- bilety pomóżcie 11.02.16, 01:58
                w miesiącach mocno turystycznych tj od czerwca do wrzesnia warto wykupic bilety wczesniej na ww. stronie, aczkolwiek wiem z doswiadczenia ze jak pojedzie sie rano to mozna tez kupic
    • Gość: fs Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: 193.0.242.* 03.03.16, 08:44
      Myśmy kupili na miejscu. Zawsze jest pewna pula, są kolejki, ale też jest pewien myk. Trzeba znaleźć tylko automat :) Dokładny opis tutaj t.co/GWmU0A02Nb
    • Gość: AnnRK Re: Alhambra- bilety pomóżcie IP: 195.117.22.* 09.03.16, 14:50
      O kupowaniu biletów do Alhambry pisałam tutaj:
      soy-como-el-viento.blogspot.com/2016/01/5-andaluzyjska-przygoda-granada-alhambra.html

Nie miałam żadnego problemu, ale z tego co wiem, czasami trzeba zmienić przeglądarkę, bo wyskakują jakieś błędy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka