Dodaj do ulubionych

Magiczne fontanny - Barcelona

IP: *.net.pl 01.09.04, 21:27
Czy pokaz magicznych fontann w Barcelonie na placu Placa d'Espanya jest
płatny czy za free? O której godzinie mniej więcej się zaczyna (ile trwa?)?
Czy wart jest zobaczenia?

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:17
      Pokaz fontann jest bezpłatny. Pierwszy zaczyna się o 21.45, drugi o 22. Na
      trzecim i czwartym nie byłam.
      Chociaż na mnie w tym roku pokaz zrobił mniejsze wrażenie niż wtedy gdy
      oglądałam go po raz pierwszy, to i tak niezaleznie od tego ,w jakim celu pojadę
      jescze do Barcelony, będę chciała go zobaczyć.
    • Gość: Yola Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:06
      Poszukaj sobie na forum w innych postach, bo ostatnio o tym była mowa, a nie
      bez sensu zakłądaj ten sam wątek.
    • Gość: poqsa Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: 217.8.188.* 23.04.05, 16:17
      Jasne ze wart zobaczenia ,swietna synchronizacja dzwięku z woda ;-)
    • Gość: Ewa Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.arspolona.com.pl 27.04.05, 15:14
      Jak najbardziej wart zobaczenia. Oglądałam pokaz 9 lat temu a wrażenia mam do
      tej pory wspaniałe.....

Naprawdę trzeba to zobaczyć i usłyszeć.
      Pozdrawiam.
      Ewa
    • Gość: bah7 Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.portgdansk.pl 27.04.05, 15:21
      Super!
      W/g mnie to największa atrakcja Barcelony...

www.employees.org/~philip/photos/barcelona/page_02.htm

bah7
    • Gość: Maja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:44
      Polema gorąco tańczące fontanny. Byłam w ubiegłym roku i faktyczne zaczynają
      się od czwartku od goz 21.45. Nacykałam dużo zdjęć i żałuję, że nie miała
      kamery. Niezapomniany widok. Aha jak chcesz mieć lepsze miejsce to radzę być
      trochę wcześniej. Pozdrawiam.
      • Gość: maja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:32
        Moge powysylac pare zdjec.Pozdrawiam
        • Gość: alicja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: 217.17.35.* 16.05.05, 12:45
          Ja poproszę, bo wybieram się do B. i interesuje mnie to.
          alicja76@gazeta.pl
          W jakie dni są te pokazy?
        • Gość: fojtAZZ Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 13:37
          o to ja rowniez poprosze o te zdjatka: vojtasec@o2.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: maja Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:08
            Zdjecia wyslane
            • Gość: jaaa Re: Magiczne fontanny - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:56
              tu są wszystkie informacje o fontannach w Barcelonie fonts.bcn.es/
    • iberia29 Re: Magiczne fontanny - Barcelona 01.06.05, 15:05
      wart jak najbardziej, o niebo lepszy od tych w Pradze ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka