Dodaj do ulubionych

Hiszpania samolotem z Millenium Travel

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.08.15, 08:17
Wróciliśmy z wyjazdu samolotem do Hiszpanii organizowanym przez biuro podróży Millenium Travel z Legnicy. Przebywaliśmy w miejscowości Calella w hotelu Best Western Les Palmeres.
Hotel bardzo dobry, pokoje bardzo czyste, wspaniała obsługa, bardzo dobre jedzenie. Świetnie zorganizowana wycieczka do Barcelony, cicha klimatyzacja, dobre wyciszenie pokoju z ulicy.
Sprawnie zorganizowany transporta z lotniska do hotelu i z powrotem.
Biuro naprawdę godne zaufania i polecenia.
Obserwuj wątek
    • 2ericson Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 06.08.15, 02:53
      Bardzo Negatywne Opinie o tym Biurze Podrozy przeczytajcie na tej stronie wiecej forum.travelway.pl/topic-5864-19.html
      • Gość: TomaszK Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.08.15, 06:50
        Nie znoszę trolli i hejterów, więc lepiej powstrzymaj się od tych nieprawdziwych informacji o negatywnych opiniach na sąsiednim forum.
        • ggw1 Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 06.08.15, 10:45
          tym bardziej, że ta negatywna opinia nie dotyczy tego biura
          • 2ericson Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 06.08.15, 17:10
            Ciekawe ,ze dobre opinie pisza pracownicy Biura Millennium Travel hahahaha a Negatywne ludzie ktorzy z nimi byli .
      • cauliflowerpl Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 22.08.15, 12:21
        Cytat z forum:
        "Te Biuro Podrozy ,to koszmar :( reklamuja sie wszedzie cena Hiszpania 700 zl a potem co ? "

No właśnie, co?
        Czego można oczekiwać, gdy za kilkudniową wycieczkę z Polski do Hiszpanii płaci się 175 Euro?
        Jak komuś brakuje wyobraźni, to pretensje może mieć wyłącznie do siebie.
        • daga_1 Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 21.09.15, 22:39
          Wróciłam właśnie z wycieczki objazdowo-pobytowej w Hiszpanii z Millenium Travel z Legnicy. Naprawdę było dobrze, nie ma się co obawiać.
    • monzie31 Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 06.07.16, 21:01
      Nie polecam ! Miałam jechać na wycieczke objazdową hiszpania-paryż 24.07.16r. Zarezerwowałąm i zaliczkę wpłaciłam w grudniu 2015r., czyli 8 miesiecy wczesniej. Po 20 czerwca dostałam meila, że natychmiast trzeba wplacic reszte kwoty, wpłaciłam. Wszystko przygotowane, pociąg do katowic ogarnięty, lista zrobiona, nic tylko jechać. 4 lipca dostałam meila i telefon ze wycieczka odwołana, ponieważ tylko my się zgłosiliśmy. Czy na prawde nie było czasu przez te 7 miesiecy się zorientować ze tylko jedna para wykupiła wycieczkę i może się ona nie udać? Gdzie w ciagu 3 tygodni znaleźć drugą w tym samym terminie ( bo wniosek urlopowy juz wypisany)? Dostalismy w zamian propozycje wyjazdu do albanii na 7 dni z doplatą do klimatyzacji w pokoju, albo bułgaria... Po napisaniu meila, że to chyba jakaś kpina, pracownik z millenium travel miał się z nami skontaktować, zaraz po przedyskutowaniu tego z prezesem firmy i zaoferować coś innego... cisza, napisalismy więc kolejnego meila, że dziękujemy za olanie naszej beznadziejnej sytuacji, w zamian otrzymalismy to "Pan Prezes nie miał dziś dla mnie czasu. To miałam Panu napisać? Już wolałam nie napisać nic niż po raz kolejny bezsensownie tłumaczyć sytuację." jakaś kpina z ich strony...
      • paulina_91maslo Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 07.07.16, 09:17
        Hej,
        mi też odwołali ale co zrobisz jak sie nie zebrala grupa, to jest w umowie.
        Lipa troche no ale dzieki temu zwiedzasz Albanie, wiadomo że nie wszyscy chcą ale dla niektórych to jest dobre rozwiązanie, tym bardziej że jest tam dużo taniej. Byłam z nimi w Albanii w tamtym roku i było super, a w tym roku Bułgaria!
      • millennium_travel Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 07.07.16, 12:54
        Dzień dobry,

przepraszamy za zaistniałą sytuację, jednak realizacja wycieczki była uwarunkowana wymaganą liczbą miejsc, o czym Klienci są informowani. Zgodnie z zawartą umową do 14 dni organizator ma prawo odwołać wycieczkę z przyczyny braku wymaganej liczby osób. Otrzymała Pani wcześniej informację o tym, że wycieczka się nie odbędzie i dostała Pani propozycję wyjazdu w inne miejsce, bądź w całości zwrot poniesionych kosztów. Niestety w związku z zaistniałą sytuacją staraliśmy się zaproponować Pani jakiekolwiek rozwiązanie. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Pozdrawiamy serdecznie
        Millennium Travel
      • Gość: ANKAskakanka Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel IP: *.betanet.pl 10.08.16, 16:20
        Millenium travel???? TOTALNY DRAMAT!!!! Byliśmy z tym biurem w Albanii własnie wróciliśmy z mężem i jesteśmy totalnie zniesmaczeni. Może od początku: po wyladowaniu na Korfu czekaliśmy godzinę w autobusie na 4 osoby z warszawy (którzy lądowali 20 min po nas) po czym okazało się że ich nie ma a rezydentka nie zostala poinformowana ze nie przyjadą. Z lotniska jakies 2-3km do portu na wodolot (juz dawno bym ta dotarła gdyby nie to czekanie) tam stanie w kolejce do odprawy na zew w upale...do wodolotu trzeba sobie samemu wsadzic walizki uważając by nie wpasc do wody gdyz panowie z obslugi wodolotu mieli to w .... Nastepnie po dotarciu do Albani wsiedlismy w autobusy dwa przy czym było wiecej ludzi niz miejsc wiec co poniektore osoby stały w autobusie a ze były korki to troche postały. Najpierw zatrzymalismy się przy jednym hotelu w Sarandzie(nie polecam morze łączy się tam z rzeką która jest przerazliwie zimna- słowa rezydentki) oraz bardzo dalko od centrum. Nastepnie pod kolejnym hotelem Muratti w Ksamilu i wkoncu umeczeni po 12 godz dotarlismy do naszego pieknego i nowego Lemon tree- a tam hmmm pani rezydentka pow ze najpierw śniadanie a potem klucze do pokoi. Na śniadanie był ochydny chleb tostowy, niedojrzałe pomidory, papryka, ogórek, dżem,roztopione masło, i kiełbasa zimna i ochydna. do tego soki tak ochydnr ze sie ich pic nie dało mleko i kawa. NIE MA HeRBATY! Zjedlismy szybko gdyz wszyscy chcieli sie ukapac i wyjsc jeszcze nad morze.. Niestety pani rezydentka pow ze nie da mi klucza do pokoju (choc miala go na blacie) dopoki nie bedzie miala wszytskich kluczy które co chwila dostawala od sprzataczek. Po ok 30 min od pierwszej prosby znow podeszlam by dala wkoncu klucz a ona olewajac mnie i nie zwracajac uwagi patrzyla na karkę swoja i nie odpowiadala. po godzinie wkoncu zaczela rozdawac klucze... sa 3 budynki my wyladowalismy chyba w najstarczym a teksty ze sa to nowe budynki i wyremontowane w tym roku niestety było nieprawda. kolejna rzecza bylo wytaraskanie sie na drugie pietro po stromych schodach z walizakami. kiedy dotarlismy przed pokoj okazało sie ze klucz nie pasuje do drzwi wiec znow schodze w dol prosze o podmiane na co rezydentka mowi ze :tak włąsnie myslal ze dala nam zły". ok. wchodze do pokoju uderza mnie gorąc jakich mało i.... pokój śmierdzacy i brudny. wszedzie na ramie łóżka balkonie podłodze kuchni i w ąłzience pełno czarnych włosów, nawet wąż od prysznica był cały obtoczony kłębem włosów. z kanalizacji w łazience śmierdzi, stare zurzyte mydła w łazience brud syf, aneks kuchenny wogóle nie wyposażony. oprócz lodówki, okapu i kuchenki nie było ani szklanki ani noza ani widelca czy garnka. schodze wiec na dół poprosic o pilot do klimatyzacji oczywiscie klima odpłatna 10euro, na co pani mi odpwoedziala ze za jakies 3,5 godz bedzie spt z nia wiec wtedy zaprasza po pilota. poszłam wiec do pokoju ale ze nie dalo sie wytrzymac w tym cieple a sama chcialam sie umyc po podrozy i wyjsc to zeszlam znow na dol i prosze tym razem animatorke bo rezydentki juz nie było by dala mi pilot do klimy oczywiscie znow pow ze dopiero za 3,5 godz. kiedy wytłumaczylam jej delikatnie ze chce juz to z łaską zapisałą moja opłate na serwetce i dała pilot od klimy. to jeszcze nie koniec ale teraz juz sie streszcze: woda lodowata niestety jakos tzreba bylo sie umyc. zawsze rano była lodowata woda a wieczorami niestety letnia a ciepla tylko popoludniu tak wiec jesli chciales sie umyc w goracej to trzeba bylo przyjsc z plazy ok 17 (słonce grzało do 20) okolo godz 19 w góe niestety woda byla letnia ze az trzepotalo sie z zimna kiedy np trzeba bylo umyc wlosy. w ciagu tych 7 dni 2 razy nie bylo wogole wody kiedy wrocilismy z plazy. a kiedy byl 1 dzien pochmurny to nawet popoludniu nie bylo cieplej wody. papier toaletowy był na "kartki" musialas schodzic i sie prosic w recepcji wiec dawali po jenej rolce (wkoncu kupilismy swoj) z klimatyzacji lało się z weża na balkonie wiec dalam tam wiadro z mopem ktorego trzeba bylo co dwa dni opróżniac. chcialam nawet ten syf w pokoju przetrzec mopem ale na mopie bylo wiecej kłaków niz w pokoju wiec zrezygnowalam.aby zasłonic firanke by nikt nas nie podgladal karnisz spadał za kazdym razem bo nie byl przykrecony. no i do sedna przez cale 7 dni nie bylo internetu- co prawda zasieg był albo i go nie bylo ale nata nie bylo. w skrócie wakacje do bani. Nie narzekalismy tylko my ale inni ludzie. NAPRAWDE NIE POLECAM tego biura kłamią ogólnie jest SYF BRUD i MAŁO PROSFESJONALNI LUDZIE (bo nawet rezydentka i animatorka nie potrafila nam pomoc jak i innym ludziom a ich tłumaczenie ze to nie ich wina ze nikt nie przyszedl naprawic splóczki ktora ciekla ja z weza strazackiego od 1 do 7 dnia wyjazdu to zalosne, lub ze ona tez sie dzis nie umyla i myla sie chussteczkami nawilzajacymi lub myla sie w zimnej ich nie usprawiedliwia bo ja za to zapłącilam a jej jest za to płącone. LUDZIE JADA Z TEGO BIURA TAK JAK MY JEST TO TANIE BIURO KTÓRE JAKO Z NIELICZNYM TAM JEZDZI- NA DZIEN DZISIEJSZY NIE POLECAM TEGO BIURA NIGDY W ZYCIU NIE BYŁAM W TAKIM SYFIE I Z TAKIEGO TRAGICZEGO BIURA PODRÓZY A JEZDZE KILKA RAZY DO ROKU. ogolnie albania to tani egipt do ktorego wrzucono bombe smieci zadnych koszy na smieci no masakra. a i przypomnialo mi sie jeszcze ze smieci trzeba bylo wystawiac na zew pokoju zawsze rano stamtad byly zabierane gdyz pokoje nie byly czyszczone ani razu.
        • mir123456789 Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 10.08.16, 16:44
          Dziwne, wróicilismy tydzien temu i nie bylo problemow. Apartamenty to nie hotel, sprzatają albo nie. Jak jest hotel na full to moze nie byc cieplej wody i sieć przeciążona. My na wakacje nie jezdzimy dla netu.
          • ggw1 Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 12.08.16, 15:41
            A moim zdaniem nie ma znaczenia kto i po co jeździ - jeden lubi plażę inny surfować po necie.
            Jeśli w umowie jest zapisany internet to powinien być. Jeśli apartament miał być sprzątany - to także nie ma wytłumaczenia jeśli nie był. Jeśli w pokoju była usterka, to powinno się ją niezwłocznie naprawić. Woda to chyba standard, zawsze być powinna .... właściciel powinien zadbać o takie niuanse, a jeśli są z tym problemy, uprzedzić i przeprosić.
            To nie są żadne wygórowane wymagania, tylko to, co się należy. W końcu to nie jest darmowy wyjazd. Klient zapłacił za to swoimi pieniędzmi, podpisał umowę z biurem, w której mu to wszystko obiecano. I ma prawo wymagać.
        • mariuszek84 Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 10.08.16, 17:44
          Ja byłem w połowie lipca z rodziną, a rok temu w Hiszpanii i było super. W Hiszpanii lepszy standard no i net przynajmniej był ale takie uroki albanii. Było kilka niedociągnieć, aneks np powinien być lepiej wyposażony no i ten net ale ogólnie jak za taką cenę to nie ma co narzekać i przesadzać z takimi pierdołami
        • millennium_travel Re: Hiszpania samolotem z Millenium Travel 12.08.16, 12:09
          Dzień dobry,

dziękujemy za wyrażenie swojej opinii, niestety nie możemy się zgodzić z większością Pani zarzutów. Czasami zdarza się, że podczas podróży występują jakieś opóźnienia, co nie jest niczym niezwykłym, chociaż zawsze staramy się, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik, to czasami na pewne sprawy nie mamy wpływu. Przepraszamy, jeżeli nasz pracownik nie okazał wystarczającego zainteresowania Państwa problemem, oczywiście zostanie to wyjaśnione. Jeżeli chodzi o inne zarzuty, to nie było podobnych zgłoszeń. Chcemy zapewnić Państwu komfortowy wypoczynek, dlatego zawsze gdy dostajemy podobne sygnały staramy się naprawiać problem jak najszybciej w miarę naszych możliwości. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Pozdrawiamy serdecznie
          Millennium Travel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka