Dodaj do ulubionych

Teneryfa apartament Regency Resort

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 13:30
Chciałabym dowiedzieć się,czy był ktoś w tych apartamentach (pobyt bezpłatny,
konieczność odbycia jednorazowego szkolenia).Czy faktycznie bezpłatny pobyt do
niczego nie zobowiązuje w przyszłości?
Obserwuj wątek
    • adams123 Re: Teneryfa apartament Regency Resort 18.09.04, 13:41
      też się nad tym zastanawiałem, ale na razie mam zero informacji. Wydaje sie to
      jednak dość mocno naciągane i raczej się nie zdecyduje.
    • Gość: Grażyna Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.mech.pg.gda.pl 20.09.04, 10:48
      Ja byłam w Regency Club (należy do ośrodków Regency Resort). Pobyt jest
      bezpłatny i tylko pobyt, transfery opłaca się samemu (czasami z lotniska do
      ośrodka transfer jest, odwrotnie raczej nie). Musisz tylko poświęcić jeden
      dzień na prezentację ośrodka i systemu RCI (o RCI i timeshare znajdziesz sporo
      informacji na forum). Oprócz tego nie masz żadnych zobowiązań. Apartamenty
      opisywałam wczesniej dość dokładnie na forum wakacje, możesz poszukać, jeżeli
      nie znajdziesz mogę opisać jeszcze raz. Pozdrawiam
    • Gość: Iwona Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.torun.mm.pl 20.09.04, 16:22
      Byłam w styczniu tego roku w Regency Club na Teneryfie na prezentacji ośrodka,
      pobyt, wyżywienie i transfer z lotniska miałam bezpłatny, gdybym dokonała
      transakcji to i transfer na lotnisko byłby bezpłatny. Ośrodek jest ok. Jedne
      dzień wyznaczony przez tamtejszego pracownika musieliśmy poświęcić na
      prezentacje ośrodka. Niestety sytuacja była dla nas stresująca, gdyż na siłę
      chciano nam sprzedać apartament, ale mimo to Teneryfa jest warta takiego
      stresu. Najlepiej nie przejmować się i korzystać z uroków wyspy.
      Była już dwa razy na Teneryfie i myślę o następnej podróży. Pozdrawiam
      • Gość: moniagr7 Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:20
        To wyżywienie też było bezpłatne? Super, myślałam, że tylko sam pobyt.
        A jak mniej więcej wychodzą koszty na przelot i takie tam inne rzeczy, typu
        ubezpieczenie itd.?
        • Gość: Iwona Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.torun.mm.pl 25.09.04, 23:32
          Wyżywienie mieliśmy gratis. Bylismy z biura Globetrotters z Warszawy, polecam
          to biuro , bardzo uczciwe, to ich adres klub.globetrotters.com.pl. Teraz też
          mają promocyjne wyjazdy do klubu Regency Resort tylko, że bez wyżywienia.

• Gość: paul Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:12
            a na czym polega ta prezentacja i w jakim języku?
    • Gość: tom_cio@vp.pl Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:30
      Byłem, naprawdę warto - do plaży dość daleko, ale jest bezpłatny shuttle bus do
      kilku różnych plaż Costa Adeje. Timeshare, oczywiście, nie należy pod żadnym
      pozorem kupować (jak ktoś chce wiedzieć dlaczego, to niech do mnie napisze).
      Prezentację odbyć możliwie późno, to będą dłużej włazić Wam w odwłok.
      Miłej zabawy!
      • agachob Re: Teneryfa apartament Regency Resort 10.12.04, 15:35
        poniewaz jesten niedowiarkiem i uwazam ze nie ma nic za darmo to chcialabym sie
        dowiedziec czegos wiecej
        pozdrawiam
        Agnieszka
        • Gość: maja66 Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: 213.77.38.* 23.12.04, 16:30
          to nie jest taie proste, za wyżywienie płacisz na miejscu, które jest wskazane
          przez nich, transfery opłacasz tez ty, suma sumarum lepiej jest wykupic
          wycieczke ze wszytskim i miec swięty spokój przez te wszytskie dni (zeby nie
          słuchać przez cały dzien jakiś pierdół) i wypoczywać, ale to jest tylko moje
          zdnanie, nie wątpię ze mnóstwo ludzi pojechało i bawiło się dobrze, ale ja nie
          jestem zwolennikiem takiego typu przygód, jak już to na własną ręke od a do z i
          już
          • Gość: Beata Re: Teneryfa apartament Regency Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:26
            Byłam w Regency Resort pod koniec listopada tego roku, płaciliśmy tylko za
            przelot. Wyżywienie HB i pobyt był gratis {na 7 dni}.Mało tego Ecco Holiday
            gdzie wykupiliśmy przelot odwołało nasz lot powrotny proponując powtót 3 dni
            póżniej. Regency Resort bez problemu przedłużyło nam pobyt bez jakiejkolwiek
            dopłaty. Jedynie przez dodatkowe 3dni nie było wyżywienia. Dojazd na lotnisko w
            drodze powrotnej trzeba samemu sobie zorganizować, taxi kosztuje nie więcej niż
            20E. Kaucje pobierane za apartament 200E samochód 100E w dniu wyjazdu są
            zwracane.Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem.Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka