Dodaj do ulubionych

Apartamenty Costamar -warto?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:02
Wszystkie oferty z tymi apartamentami są nipokojąco tanie, czy był tam ktoś?
Jak tam jest? czy okolica znośna? Czy lepiej dopłacić i dostać inny hotel? W
sumie nie jestem wymagającym turystą i bardziej zależy mi na spędzaniu
wakacji na wyspie a nie w samym hotelu, ale jednak gdzieś spać i jeść
trzeba... z góry dzieki za opinie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiku_san Re: Apartamenty Costamar -warto? IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.12.04, 11:58
      Napisz coś więcej: gdzie to jest, z jakiego biura? Co do taniości to Hiszpania
      często bywa "niepokojąco tania".
      • Gość: mira Re: Apartamenty Costamar -warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:34
        Bardzo tanie są w ECCOholiday, ale nie wiem na ile wierzyć temu biuru, ostatnio
        czytałam że w jeden hotel ma wyzywienie i pobyt a tydzień później ta saa oferta
        była juz bez wyzywienia.. no nie wiem
        • Gość: Belika Re: Apartamenty Costamar -warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:47
          Witam,
          Apt Costamar są położone na skraju miejscwości Los Christianos w bardzo ładnej
          okolicy, niedaleko od plaży. Sam budynek to betonowy wieżowiec, jakich pełno na
          naszych osiedlach. Prosto i skromnie umeblowany, ale posiada wszystko co za tą
          cenę winien mieć. Podstawową zaletą Costamer jest na pewno jego położenie, no i
          cena :)
          Co do Ecco Holiday.... ja mam o nich dbore zdanie, byłam z nimi w tym roku w
          październiku właśnie na Teneryfie. ŻADNEJ WPADKI. Za naprawdę niewielkie
          pieniądze można zobaczyć wyspę, a uwierz mi - piękniejszej daleko szukać.
          Na Tenerfyie spędziłam łącznie miesiąc, jak coś chcesz wiedzieć - pytaj.

Pzdr
          Belika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka