76fiona 22.01.05, 19:13 Proszę o radę. Wybieram się na urlop na przełomie maja i czerwca, brałam pod uwagę Majorkę, czy możecie mi doradzić czy to dobry czas na odpoczynek tam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: Majorka w maju?? IP: 5.5.* / 80.58.41.* 23.01.05, 13:51 Hm napisze tak,pora jest dobra poniewaz nie ma jeszcze duzo turystow i nie muszisz sie bawic w przepychanki na ulicach jak i na drogach. Jednak zapomnij o kapeli chyba ze..... Mozna spokojnie wszystko zwiedzac i co najwazniejsze nie dokuczaja upaly co wiaze sie z szybkim wykonczeniem organizmu i brakiem ochoty na zwiedzanie. W wypozyczalnich samochodowych nie bedzie jeszcze tak zwanej temporada alta tj ze ceny aut jeszcze sa niskie. Nie wiem co jeszcze chcesz wiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanadu Re: Majorka w maju?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 14:35 To najlepszy czas. Jeszcze nie ma upałów, ale jest juz bardzo ciepło no i mało ludzi. Pamiętaj o tym, że najlepsza pogoda jest zawsze w tej części wyspy gdzie jest Palma. Proponuję unikać Magaluf i okolic. Udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
76fiona Re: Majorka w maju?? 23.01.05, 19:16 Jeżeli pojedziemy na Majorke to prawdopodobnie do Ca'n Picafort. Jeśli byliście tam to bardzo prosze o wszystkie wskazówki, które będa przydatne :) Czy to ładne miejsce? Z jakimi kosztami wiąże się tygodniowy wyjazd tam (biorąc pod uwagę opcję all inclusive w hotelu)?? Chcielibyśmy zobaczyć kawałek Majorki, pewnie wypożyczyć samochód i pozwiedzać na własną rękę ale ciekawi mnie czy można tam na miejscu korzystać z lokalnych biur turystycznych organizujących wypady do jakichś ciekawych miejsc. Dzięki za wszystkie dobre rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: Majorka w maju?? IP: 5.5.* / 80.58.41.* 23.01.05, 21:49 A wiec miejscowosc jest wspaniala u mnie ma dosyc wysoka punktacje. Teraz koszta sa naprawde rozne zalezy od Twoich wymagan ale jesli mowisz naprawde o full ale full w hotelu bez ogrodek jakies 400 € mowie o dwoch osobach.Kawka w hotelu,drinki,wieczorne kolacje czy obiady. Mysle ze najlepiej korzystac z wakacji samemu niz biora podrozy dobra mapa samochod i naprzod.Z mojego punktu widzenia najciekawsze miejsca wyspy mozna obrocic w jeden tydz. Jade teraz do Polski na dwa miesiace luty marzec skad jestes z polski moze blisko nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
76fiona Re: Majorka w maju?? 24.01.05, 17:48 Dziki za info :) Jestem z warszawy. Bardzo nam zalezy na tym, zeby spedzic wakacje w cieplym i slonecznym miejscu bo to jedyna dla nas okazja do wyjazdu w tym roku. Troszke sie obawiam o pogode pod koniec maja na Majorce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: Majorka w maju?? IP: 5.5.* / 80.58.41.* 24.01.05, 23:06 Hm to ja bede mial do ciebie jakies 300 km. Byc moze ze bede jechal w lubelskie do rodziny to wtedy jade przez wawe. Jestem codziennie na necie wieczorkami moj komunikator to wp kontakt o nicku drift-m3 Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś