Dodaj do ulubionych

Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:42
proszę o info o tym hotelu, wyżywieniu, lokalizacji itp
z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ..... Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 10:09
      Jeśli nie oczekujesz cudów to hotelik całkiem w porządku.Spędzałam tam wakacje
      3 lata temu.Czysto,jedzonko w normie.Basenik--nic specjalnego,bo dośc mały.
      Do plaży - trzeba dojść (ok.300m).Ogólnie--jest OK.
      • Gość: edzy Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:53
        ok, dzięki
        może ktoś jeszcze się tam wybiera?
    • Gość: netqa Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: 212.160.91.* 23.03.05, 13:42
      ja też się wybieram do tego hotelu 5 czerwca, ktoś jeszcze? pozdrawiam
    • Gość: Radek z Opola Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.03.05, 13:49
      Ja takze sie wybieram do alejandrii 5 czerwca. Skad wylatujecie bo ja chcialem
      z Katowic, ale nie ma miejsc wiec jak na razie lece z Warszawy.Aha jestescie
      zainteresowani wynajmem samochodu na spolke ?
      • Gość: Radek Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.03.05, 13:51
        Jak cos to moje gadu gadu 3647164
        • Gość: radek Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.04.05, 23:08
          Jesli ktos jedzie do hotelu alejandrii i chce zobaczyc umiejscowienie tego
          hotelu na playa de palma to moge przeslac zdjecie.
          pozdrowienia
    • renataum Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec 05.04.05, 20:06
      Jeżeli możesz to mam pytanie z jakiego biura lecisz na Majorkę to sobie sprawdzę
      ofertę.Bardzo mnie interesuje wylot w tym terminie. Z góry dzięki. Pozdrawiam
      Renata.
      • Gość: radek Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.04.05, 08:37
        wszyscy tutaj jada z travel time czyli tani orbis traveltime.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka