Gość: edzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:42 proszę o info o tym hotelu, wyżywieniu, lokalizacji itp z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ..... Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 20.03.05, 10:09 Jeśli nie oczekujesz cudów to hotelik całkiem w porządku.Spędzałam tam wakacje 3 lata temu.Czysto,jedzonko w normie.Basenik--nic specjalnego,bo dośc mały. Do plaży - trzeba dojść (ok.300m).Ogólnie--jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzy Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:53 ok, dzięki może ktoś jeszcze się tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netqa Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: 212.160.91.* 23.03.05, 13:42 ja też się wybieram do tego hotelu 5 czerwca, ktoś jeszcze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek z Opola Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.03.05, 13:49 Ja takze sie wybieram do alejandrii 5 czerwca. Skad wylatujecie bo ja chcialem z Katowic, ale nie ma miejsc wiec jak na razie lece z Warszawy.Aha jestescie zainteresowani wynajmem samochodu na spolke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.03.05, 13:51 Jak cos to moje gadu gadu 3647164 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.04.05, 23:08 Jesli ktos jedzie do hotelu alejandrii i chce zobaczyc umiejscowienie tego hotelu na playa de palma to moge przeslac zdjecie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
renataum Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec 05.04.05, 20:06 Jeżeli możesz to mam pytanie z jakiego biura lecisz na Majorkę to sobie sprawdzę ofertę.Bardzo mnie interesuje wylot w tym terminie. Z góry dzięki. Pozdrawiam Renata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Majorka_hotel ALEJANDRIA_5czerwiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.04.05, 08:37 wszyscy tutaj jada z travel time czyli tani orbis traveltime.pl Odpowiedz Link Zgłoś