Dodaj do ulubionych

dojazd z Lorett do Barcelony

IP: *.visp.energis.pl 05.06.05, 16:28
Witam
Mam pytanie jak najlepiej dojechać z Lorett do barcelony(bus,pociąg?).Jaki
koszt i czas jest przejazdu?Dziękuje z popowiedzi:))
Obserwuj wątek
    • llora Re: dojazd z Lorett do Barcelony 05.06.05, 19:17
      z loret musisz pojechać do blanes autobusem(z dworca autobusowego)
      Następnie z placu katalońskiego w Blanes trzeba pojechać na dworzec(również w
      Blanes) i tam przesiąść sie w kolejke do barcelony.
      Jak masz jeszcze jakieś pytania to odpowiem.
      • chicarica Re: dojazd z Lorett do Barcelony 05.06.05, 19:57
        Można prościej, z dworca autobusowego w Lloret jeżdżą autobusy prosto do Blanes
        na stację. Trzeba wsiąść w taki, na którym pisze "Blanes Estacio" (nie samo
        "Blanes").
        • Gość: Adi Re: dojazd z Lorett do Barcelony IP: *.visp.energis.pl 06.06.05, 15:45
          WIELKIE dzięki...jaki jest koszt i jak długo trwa podróż do barcy??
          • Gość: chicarica Re: dojazd z Lorett do Barcelony IP: *.softlab.gda.pl 06.06.05, 16:33
            Z Lloret 15 minut autobusem do Blanes (może być dłużej jeśli są korki),
            pociągiem z Blanes do placu Catalunya 1 h 10 minut.
            Kosztu dokładnego pociągu nie pamiętam, autobus kosztował 50 centów w jedną
            stronę ale to było 2 lata temu. Myślę że pociąg może kosztować max 3-4 euro w
            jedną stronę. Pamiętam też że można było kupić bilet łączony na autobus + pociąg
            w obie strony i wychodziło trochę taniej, rozejrzyj się w hallu dworca
            autobusowego w Lloret, tam powinna być informacja.
          • Gość: gosela Re: dojazd z Lorett do Barcelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:01
            W sierpniu 2004 bilet na autobus z Lloret - Blanes kosztował 1,15 euro.
            Natomiast nie jechałam kolejką prosto do Barcelony, wydaje mi się, że na pewno
            bilet będzie kosztować więcej niż 4 euro (w jedną stronę), gdyż z Blanes do
            Calelli kosztował 1,20 euro, a w sumie te miejscowości są blisko.
            • Gość: Adi Re: dojazd z Lorett do Barcelony IP: *.visp.energis.pl 06.06.05, 20:56
              wielkie dzięki!!!i ostatnie pytanie jak dojechać na nou camp(stadion)???i jaki
              koszt jest za wejście???Pozdro!!!
              • z-o-s-i-a Re: dojazd z Lorett do Barcelony 06.06.05, 23:06
                Ja płaciłam w zeszłym roku 4,50 euro (chyba to było ze zniżką na kartę Euro<26)
                Dojechać można metrem z Pl.Catalunya linią nr 3 w kierunku Zona Universitaria i
                wysiąść na stacji Les Corts lub Palau Reial i kawałeczek dojść do stadionu.
          • z-o-s-i-a Re: dojazd z Lorett do Barcelony 07.06.05, 08:59
            Ja płaciłam za bilet z BCN do Lloret łącznie ok. 4,60 euro.
    • Gość: kamyk Re: dojazd z Lorett do Barcelony IP: *.chello.pl 09.06.05, 18:14
      a ja jechalam jakies 3lata temu autobusem bezposrednio Barcelona- LLoret
      • Gość: toja Re: dojazd z Lorett do Barcelony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:33
        w wrześniu jechaliśmy z loret do barcelony i kupowalismu łaczny bilet w obie
        strony tzn od raz u na autobus i pociąg {są takie na dworcu w loret} razem
        pocią i autobus w obie strony to 10 euro.Do blanes z loret to 10 minut a z
        blanes do barcelony ok godzinki.Stadion oczywiście zaliczyliśmy bo mój chłopak
        to fan barcelony,najlepiej dojechać metrem,opłaca się kupić bilet
        wieloprzejazdowy 6 euro za 10 przejazdów,wstęp na stadion to chyba 4 euro.W tym
        roku też jedziemy do barcelony i na mecz naszej ukochnej drużyny.Visca el
        barca!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka