Gość: Es IP: *.net24.prv / 195.136.145.* 06.06.05, 16:37 hej! jaka jest pogoda na wyspach kanaryjskich w listopadzie? warto wtedy jechac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Kanary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:26 witaj! tam zawsze warto jechac! pogoda jest napewno lepsza niz tutaj. ;) troche pada, ale jest cieplo. zawsze mozesz sobie sprawdzic w internecie- sa dokladne prognozy. ja korzystam z tego adresu- www.windfinder.com/weather/ pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zina Re: Kanary IP: *.tvp.pl 09.06.05, 15:44 Ja trafiłam na 7 dni deszczowych, ale było w miare Ciepłpo. Nieliśmy Pecha bo listopad to ok 6-7 dni deszczowych i my właśnie tak wylądowaliśmy. Polecam tak czy owak chociaż chyba lepszy wrzesień czy paździenik pzdr Zina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala1 Re: Kanary IP: *.one.pl 09.06.05, 19:49 Cześć. Byłam z końcem listopada, początek grudnia. Z dwóch tygodni, pierwszy deszczowy ( codziennie ), drugi już ładniejszy.Kto był tylko tydzień, słoneczka ani razu! nie zobaczył. Tak czy siak dla mnie ten okres nie jest zbyt atrakcyjny. Ale z pogodą jest różnie, więc może w "innym" listopadzie jest lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry111 Re: Kanary 10.06.05, 01:07 To zależy czy wybierasz południe czy północ danej wyspy ja osobiście pojechałem pod koniec listopada i było codziennie bardzo ciepło nawet czasami za ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala1 Re: Kanary IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 10.06.05, 08:29 Niestety, taką pogodę miałam na południu! Ale jak napisałam, to nie reguła, że MUSI padać. To tylko pogoda! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1 Re: Kanary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:17 Witaj Alu, Niestety " nasze " forum mi się nie otwiera, więc przekaż dziewczynom, że chyba nie mam już szans dzisiaj zajrzeć. Dzięki i pa! Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: Kanary 10.06.05, 09:23 Wszystko zalezy od tego, gdzie jedziesz. Na Fuerte w najgorszym wypadku jest 3-4 dni deszczowych miesiecznie. Pd Teneryfa tez jest znana z dobrej pogody, tylko raz przezylam tam deszcz (ktory skonczyl sie po godzinie). Natomiast bylabym ostrozna z Pn Teneryfa, w 2003 roku bylam 10 dni (na szczescie sluzbowo ;) ) w Puerto de la Cruz, lalo nonstop, temperatury ponizej 20 stopni itp. W desperacji pojechalam na weekend na poludnie i opalalam sie, plywalam w morzu itp.:) Tak wiec w listopadzie moze byc super, musisz tylko wiedziec, gdzie jedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
belika Re: Kanary 10.06.05, 13:25 Witaj, Z Kanarków znam tylko Teneryfę (łącznie miesiąc pobytu) oraz La Gomerę (jedniodniowa wycieczka). Byliśmy tam w październiku i w listopadzie. Być może mieliśmy szczęście, ale nigdy NIE PADAŁO, temperatura w dzień ok 24-28 st, w nocy 20-24, woda w oceanie ok 23-24 st. Klimat rewelacyjny! Jedź śmiało, bez obaw :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala1 Re: Kanary IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 10.06.05, 21:19 Buźka koleżanki. Pogoda na Tene okazała się łaskawsz, no i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś