Gość: Barteek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 22:00 By ktos w tym hotelu i moze cos o nim powiedziec. Interesuje mnie tez samo Blanes oraz aktualne ceny w hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marthy Re: Blanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:04 W którym? Blanes to miejscowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Blanes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.05, 16:31 w hotelu Costa Brava Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosela Re: Blanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:08 Blanes jest dużym miasteczkiem z palmową promenadą, doskonałe pod względem komunikacji - wszędzie możesz dogodnie dojechać - do obiektów w samym Blanes (zamek, ogród botaniczny) oraz do innych miasteczek i miast - autobusem do Lloret i Tossy, kolejką do Barcelony. Nie byłam w tym hotelu, więc niestety nic Ci o nim nie napiszę. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku (Tymczasem już jutro jadę do Cannes) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Blanes IP: *.Zabrze.Net.pl 28.07.05, 20:50 a kiedy jedziesz? :) Bo ja tez sie tam wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Blanes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 23:15 jutro o 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Blanes IP: *.Zabrze.Net.pl 29.07.05, 14:36 To udanego wypoczynku! Ja jade dopiero za trzy tygodnie :) Jak wrócisz to zdaj relację ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś