Dodaj do ulubionych

san juan w Lloret de Mar... zna ktoś?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:26
czy ktoś może mieszkał w hotelu san juan w lloret de mar?
Obserwuj wątek
    • Gość: wika Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:06
      podobno to nowy hotel zaliczany do **, ale standart jak w ***
      • Gość: Qasik Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.zabor.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 22:25
        witam!!! ja na początku września jadę do Lloret de Mar i będę mieszkała w
        hotelu San Juan Park (chyba o tym samym mówimy:D) na jego temat też bym chciała
        się dowiedzieć a między innymi co będę miała dostępne m.in. w pokoju, np.
        lodówkę, czajnik (a jesli nie ma czajnika to czy mozna wziąć swoj jakis mały)
        itp. i jak daleko jest tak naprawde od plaży... no i jeszcze co jest warte
        zwiedzenia w okolicy bliższej i dalszej ..pozdrawiam asia
    • Gość: Turysta Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:17
      Hotel fajny ale daleko od głównego deptaka i plaży.
    • Gość: Turysta Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:20
      A i lodówka kosztuje 30 Euro dodatkowo jesli chcesz mieć a pilot 6 Euro
    • Gość: Nowy Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:24
      ja byłe ale w hotelu Garbi Park. Warto popływać statkiem za 7 euro , zwiedzić
      Toskę mozesz tam płynąc statkiem 30 min, i warto wybrać sie na wycieczkę do
      Barcelony na cały dzień ale zorganizowaną bo samemu można się zgubić i ciekawe
      miejsca w BARSIE SĄ ODDALONE OD SIEBIE.Bardzo ładna miejcowość. Super.
      • Gość: Ktoś Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:29
        Polecam samemu zwiedzenie Barcelony. Sieć metra jest tam tak gęsta jak
        tramwajów w Warszawie. Pod każdym ciekawym miejsceim jest przystanek. Jest tak
        dobrze oznaczone ze naprawde trzeba być tępym by się zgubic. Na głównym placu
        jest infomtacja turyctyczna "Place Catalonya" gdzie rozdają za darmo mapy z
        zaznaczonymi zabytkami. Nie warto przepłacac za wycieczkę. Pozatym wyciczka
        jest od godz 13, dojerdza się na 14. Pociągiem możesz dojechac rano i miec cały
        dzień dla siebie. Z Lloret jezdzi autobus skomunikowany pociągiem cena: 9,50
        Euro
        • Gość: Pit Re: Barcelona IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.05, 13:23
          Warto podbić temat. Się jeździło i super było:):):) Ps. Szlaczki metra na mapie
          są na kolorowo (np. zielony, czerwony, niebieski, żółty), więc naprawdę trzeba
          by nie skończyć przedszkola, żeby nie zajarzyć:) Jak skończyłem przedszkole z
          wyróżnieniem i jakoś dałem radę:)
          Ps. Całodniowy bilet na metro tylko 4,80:)
          • Gość: wika Re: Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:03
            a czy metro kursuje też nocą? może to głupie pytanie, ale w np.Paryżu i
            Barcelonie ostatnie było jakoś przed północą...(zależy to może od linii). Bo
            jakbyśmy zostali na fontanny to pewnie po północy byśmy z tej Barcelony wracali
            do Lloret
    • Gość: mar. Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 18.08.05, 15:29
      Czy nazwa to na pewno san juan? w Lloret działa sieć Grupo Don Juan. W jej
      ramach jest hotel Don Juan oraz Hotel San Marti ( Grupo Don Juan). Ja byłem dwa
      tygodnie temu w San Marti. Hotel Don Juan ( widziałem, również w środku ) to
      duży hotel z dala od plaży. Generalnie w całym Lloret jest tłum młodych
      głośnych ludzi. na penwo tam nie odpoczniesz ale możesz sie za to świetnie
      pobawić. więc zastanów się czego oczekujesz?
      a propos powrotu z Barcelony wieczorem po fontannach; na transport publiczny
      czyli Pociąg Barcelona-Blanes i przesiadka na autobus Blanes-Lloret nie możesz
      liczyć bo o tej porze już nie beda kursować.Jezeli to twój pierwszy raz w
      Barcelonie i chcesz wiele zobaczyc w krótkim czasie to wybierz wycieczkę,
      strasznie je ostatnio poskracali ale przemieszcznie sie po Barcelonie pomiedzy
      obiektami byłoby kłopotliwe, sa zbyt oddalone od siebie. Zapytaj o wycieczkę
      całodniową Barcelona+Monserrat, to męczące ale zobaczysz więcej.

• Gość: wika Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:52
        na 100% hotel San Juan **; jest on w ofercie biura FunClub
        • Gość: Sedona Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:04
          Loret jest obrzydliwe (choć to oczywiście rzecz gustu), same hotele, turyści,
          hałas ;-(((. Ale może warto się zmotoryzować lub "zmotorowerować" choć na kilka
          dni i pojeździć po okolicy. Tam zaraz niedaleko jest kilka urokliwych
          miasteczek i plaż odwiedzanych tylko przez miejscowych. Jedź np. do Girony. Po
          drodze jest piękny ogród botaniczny, dla wielbicieli roślinek.
          W Barcelonie metro, rzeczywiście pozazdrościć. Przepiękne akwarium w porcie
          (Ramblasem prosto, kierunek woda). Połaź sobie, poszukaj Gaudiego, zaglądaj do
          bram kamienic, na podwórka - tam są arcydzieła, poobserwuj ludzi z perspektywy
          kawiarnianego stolika. Miłego pobytu!
    • Gość: Ania Re: san juan w Lloret de Mar... zna ktoś? IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 14:57
      Hotel fajny, atrakcyjny basen na dachu chociaz troche moze maly, ale majac pod
      bokiem piekne morze nie mozna na to narzekac!:-) czajnika nie ma w pokoju ale
      jak wezmiesz swoj lub np grzalke to dobre wychowanie nakazuje po prostu go
      schowac jak nie uzywasz zeby pokojowki nie widzialy( w koncu to "ich" prad :-
      ) ) wcale nie jest daleko od plazy, jak ktos tu wczesniej napisal, idzie sie
      szybko i bardzo milo bo pomiedzy sklepikami z mila obsluga i ladna promenada:-)
      poza tym to uwierz mi, ze pokoj w Lloret de Mar bedzie Ci najmniej potrzebny,
      tylko po to zeby sie umyc i ewentualnie 2 godzinki przespac:-) bo Lloret nigdy
      nie spi i jest suuuper:-) pozdrawiam, adios!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka