Dodaj do ulubionych

Lot z Neckermannem na Kanary

IP: *.man.olsztyn.pl 02.10.05, 23:23
Dostałem informację, że jeśli będę chcial zjeść w samolocie (lot Air europa)
będę musiał za jedzenie zapłacić. PIerwszy raz bede leciał takim samolotem.
Jak to wygląda? Co mozna kupic do jedzenia i za ile? Proszę o infromacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Lot z Neckermannem na Kanary IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.05, 23:40
      Ja co prawda leciałam też z Neckermanem ale liniami Central
      Wings na Costa del Sol.
      Myślę, że rownież będzie cennik ; a w nim kanapki , napoje ; kawa , herbata.
      alkohole , gorący kubek,batoniki...Ceny w zł lub w Euro. My wzięliśmy sobie po
      dużej kanapce ze schabem i szynką, herbacie a potem napiliśmy się Whisky.
      Oczywiście trochę to jest inaczej, bo przyzwyczajeni jesteśmy do rejsów
      liniowych, ale to chyba tylko za pierwszym razem. Stewardzi najpierw chodzą z
      wózkiem, a potem są na każde indywidualne wezwanie. Zyczę miłego
      lotu.Pozdrawiam.
      Ewa

• Gość: remik Re: Lot z Neckermannem na Kanary IP: *.dial.pl 17.10.05, 12:24
        pierwsze slysze zeby w samolocie trzeba bylo placic za jedzenie??? my latamy z
        neckermannem z niemiec liniami CONDOR/Thomas Cook i w cenie jest jedzenie i
        napoje.
        • alakhai12 Re: Lot z Neckermannem na Kanary 17.10.05, 15:02
          Ja leciałam na Rodos z Central Wings i rzeczywiście trzeba było zapłacić za
          kanapki(pieczywo tostowe lub zwykłe) z różną zawartością- ser żółty, sucha
          krakowska, schab, szynka.Były też słodycze batoniki, czekolada, rogaliki. Do
          picia woda, soczki w kartonikach, kawa herbata, Ceny nie sa wygórowane jest na
          pewno taniej niż na lotnisku w Warszawie. Można płacić w zł i w euro.
        • dunia77 Re: Lot z Neckermannem na Kanary 18.10.05, 16:42
          To malo slyszales ;-)
          Teraz nawet w wielu tradycyjnych liniach trzeba placic (np. Iberia na trasach do
          4h).
          • Gość: ann Re: Lot z Neckermannem na Kanary IP: *.159.76.217.arsystel.com 19.10.05, 17:11
            To prawda, ze sie placi. Lecialam ostatnio - kawa,herbata,cappucino: 1,50 euro,
            sandwich lub kanapka: ok.5 euro. Wiekszosc osob w samolocie miala swoje
            jedzenie...
            • Gość: Aga Re: Lot z Neckermannem na Kanary IP: 62.233.204.* 24.10.05, 10:41
              No cóż cięcie kosztów... Nie ma jedzenia ale przeloty chyba nigdy nie były
              takie tanie. Coś za coś. Tylko szkoda, że Polacy (w ramach tego samego biura
              podróży) muszą płacić, a Niemcy nie...
        • kajkai Re: Lot z Neckermannem na Kanary 16.03.06, 16:55
          a jak stan samolotu ? ja lece w niedziele i juz umieram ze strachu ??
    • Gość: Cortona Re: Lot z Neckermannem na Kanary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:19
      Leciałam Air Europa na Teneryfę w ubiegłym tygodniu z Neckermanem z przesiadką
      w Madrycie. Lot kosztował 216 zł ( nie wiem czy w obie strony czy w jedna ).
      Nic dziwnego, że jedzenie trzeba kupowac na pokładzie, ale warunki lotu są
      całkiem nie złe. Możesz wziąć kanapki na drogę:)), ale kupienie ich nie jest
      wielkim wydatkiem.

• perra-azul Re: Lot z Neckermannem na Kanary 17.03.06, 09:11

W poniedzialek wrocilam z wakacji z Neckermannem. Lecialam na Teneryfe z
      miedzyladowaniem na Gran Canarii liniami Air Europa. Standard samolotu bardzo
      dobry, sa to regularne (czyli nie tanie) linie, za jedzenie i napoje absolutnie
      nic nie placilam, platne sa jedynie napoje alkoholowe - jak wszedzie. Obsluga
      serwuje jeden cieply posilek w kazda strone, napoje zimne oraz kawe i herbate.

Lot na Teneryfe trwa 7 godzin, powrotny bez miedzyladowania trwa 5 godzin.
      Stewardessy daja czyste poduszki i koce, obsluga jest bardzo mila.
      • Gość: amadores Re: Lot z Neckermannem na Kanary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:50
        Hej
        To chyba wracalysmy razem - ja z moja rodzinka z Gran Canarii!
        Pozdrawiam
        a
        • Gość: mag-ia1 Re: podłączę się pod ten wątek IP: *.aster.pl 17.03.06, 21:59
          a czy jest jakiś bezpośredni przelot na Teneryfę?
          • styro Re: podłączę się pod ten wątek 18.03.06, 00:57
            Gość portalu: mag-ia1 napisał(a):

> a czy jest jakiś bezpośredni przelot na Teneryfę?

Jest. Liniami LTE bilety mozesz kupic w eccoholiday na stronie
            eccoflight.com lub www.bilety.eccoholiday.com Moja dziewczyna zawsze
            z nimi lata do Polski i sobie chwali, minus maja taki, ze lataja tylko raz w
            tygodniu. Ceny rozne, w grudniu odwiedzila mnie siostra i szwagierka - bilety
            przed swietami zdobyly za 99 zlotych - ale to trzeba miec szczescie.
            • sandia Re: podłączę się pod ten wątek 18.03.06, 21:16
              Do cen biletow podanych na stronie Ecco, nalezy dodac: 399 zl oplata lotniskowa
              + 33zl oplata paliwowa. Tak mnie poinformowaly panie z Ecco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka