Dodaj do ulubionych

wakacje w Hiszpani

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:06
Doradzcie mi ( chce pierwszy raz wybrac sie do Hiszpani na wakacje, na ok 1-
2 tyg) z jakim biurem podróży i gdzie ( zdaje sobie sprawe ze wszystkiego i
taknie zobacze- interesuja mnie zabytki, poznawanie ludzi, kultury,
wypoczynek na plazy).
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: wakacje w Hiszpani IP: *.chello.pl 31.03.06, 15:24
      Ja również zastanawiam sie nad wyjazdem do Hiszpani na tydz lub 2.JAK masz na
      imie i kiedy chciałabys jechać?
      • Gość: beatrice Re: wakacje w Hiszpani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:02
        mam na imie Beata, moge wyjechac w miesiacach:lipiec, sierpien, wrzesien,
        zastanawiam sie czy lepiej skorzystac z biur podrozy, z objazdowki, czy lepiej
        samej wyruszyc
        • Gość: daga Re: wakacje w Hiszpani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:18
          hej!Ja jadę we wrześniu do Canet de Mar.Nigdy tam jeszcze nie byłam więc mam
          nadzieję,że będzie oki:) A jadę z BP Sindbad.Byłam z nimi w Grecji w zeszłym
          roku i nie rozczarowali mnie zupełnie.Wręcz przeciwnie.Było super!!!Liczę,że co
          do Hiszpanii też się nie rozczaruję. Podaję Ci ich stronkę internetową żebyś
          mogła obejrzeć sobie ich ofertę:
          www.sindbad.pl/index?Act=show_doc&id_dir=1&id_doc=283
        • Gość: Ola Re: wakacje w Hiszpani IP: *.chello.pl 01.04.06, 15:28
          Cześć,
          link który wczesniej podałas jest dla mnie malo przekonywujący sczerze mówiac i
          do tego autokar.Ja skorzystałabym jak rok temu z biura podróży i do tego
          obazdówki bo b.lubie zwiedzać (wiem ze to juz drożdza troche oferta jest )ale to
          mówie na moim przykladzie.Zalezy co chcesz robić, czy tylko zwiedzac, czy 7+7
          czy moze lezec na plazy.Jak jedziesz w kilka osób to mozna na własna
          wyruszyć.Zawsze jest rażniej.

• Gość: koleslaw Re: wakacje w Hiszpani IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.04.06, 23:09
        cze jade za 3 tyg do valencjji na wakacje moze znasz kogos kto wybiera sie w
        tym terminie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka