Dodaj do ulubionych

hotel przy samej plaży na Majorce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:08
Pomóżcie! Ktokolwiek z Was był na majorce, potrzebuję informacji na temat
hoteli położonych przy samej plaży. Tzn., żeby hotel miał własną prywatną
plażę, żeby nie trzeba było przechodzic do niej przez drogę czy dojeżdżać.
Poza tym żeby miał około 3 gwiazdek, ale takich mocnych trzech :) Żeby
jedzonko było dobre, dużo i urozmaicone, trochę rozrywek, duży basen i ładne
pokoje. Nie musi to być koniecznie w centrum miasta, może być na uboczu w
jakiejś strefie hotelowej. Nastawiona jestem przede wszystkim na "byczenie
się" :) Aha i najważniejsze jeszcze: z jakim biurem podróy polecanie dany
hotelik. Proszę o informacje, z góry wielkie dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: h69 Re: hotel przy samej plaży na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:56
      My bylismy z nekermannem w Condesa de la bahia w zatoce Alkudia polecam!!!Hotel
      3 gwiazdki wszystko czego potrzebujesz na samej plazy .Super plaza super widoki
      pelen luz :)))
    • Gość: krystyna Re: hotel przy samej plaży na Majorce IP: *.tvk.torun.pl 25.05.06, 13:00
      Z całą odpowiedzialnością polecam hotel Playa Esperanza. Hotel stoi dosłownie
      na plaży. Przepiękne otoczenie duże baseny. Dużo podróżuję, ale tak bogatego
      wyboru potraw nie spotykam często. Nawet bardzo chcąc, nie można się do niczego
      przyczepić. Ale najważniejszy jest dobry nastrój i tego przede wszrystem życzę.
    • Gość: majorka Re: hotel przy samej plaży na Majorce IP: *.chello.pl 28.05.06, 02:35
      hotel riu tropicana z tui
      ps. na majorce nie ma prywatnych plaż, wszystkie plaże są publiczne
    • Gość: NINA Re: hotel przy samej plaży na Majorce IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 10:19
      Przyjemny hotel Beverly Playa ***+ w Paguera , bardzo sympatyczne miasteczko z
      piękną długą promenadą , nie trzeba dojeżdżać nigdzie do centrum autobusem ,
      hotel na końcu promenady , obok ładne molo , na plaży drzewa piniowe ,
      restauracje ,budka z kebabem, moim zdaniem ciekawe miejsce. Hotel ma 2 baseny i
      jacuzzi . z lotniska w Palmie transwer ok 40 min. Pzdr. NINA
      • Gość: anetak Re: hotel przy samej plaży na Majorce IP: *.stat.gov.pl 01.06.06, 10:38
        mam pytanko jestem w ciąży i mam córkę 3 letnią chcemy się wybraćw drugiej
        połowie czerwca na Majorkę Ciekawa jestem jakie są wtedy temperatury czy jest
        upał czy jeszcze pogoda w miarę do zniesienia a jak z basenem i morzem da się
        już kąpać? proszę o pomoc a może lepiej we wrześniu a jak jest w lipcu i
        szierpniu nie wiem jaki termin wybrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka